Her finner du priser for 4G Bredbånd-abonnement

Om Fri fart: Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det her.

*Roam Like Home: 
I utlandet gjelder norske priser i EU og EØS.  Egne priser gjelder for satellitt, og når du er ombord i ferge eller fly. Merk at Roam Like Home i EU/EØS er begrenset til 30 GB pr måned. Bruk utover Roam Like Home koster 6 øre per MB.

Priser for KontantSurf

Velg mellom 1 GB dagspakke og 10 GB ukepakke. Når inkluderte datapakker er oppbrukt, sperres mulighet for videre bruk av data (hastighet reduseres til 0 Kbit/s). Kontantsurf kan ikke brukes i utlandet.

Påfyll Inkludert
1 dag / 49,- 1 GB
1 uke / 249,- 10 GB

Gamle ladepakker kan ikke lenger kjøpes. Vi anbefaler å bruke betalingskort og lade ditt kontantkort med datapakker på ladesiden eller kjøpe ladekoder hos Telia-butikkene.

Det er fremdeles mulig å fylle på med kroner, men da vil man nå få dagspakken om man fyller på beløp mellom kr 49 - 248, eller ukepakken om man fyller på beløp på kr 249 eller mer. Restbeløpet vil bli liggende på saldo og kan brukes til å surfe til kr 1 per MB.

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei