SMART-abonnement

Om fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS: Inntil 20.000 min, deretter kr 0,89 startpris og 0,49 per minutt / 20000 SMS, deretter kr 0,49 / 20000 MMS, deretter kr 1,99. Gjelder ikke spesialnummer.

*Roam Like Home: 
I utlandet gjelder norske priser i EU og EØS.  Egne priser gjelder for satellitt, og når du er ombord i ferge eller fly. Merk at Roam Like Home i EU/EØS kan begrenses hvis du i løpet av firemånedersperiode befinner deg og bruker abonnementet mer i EU/EØS enn i Norge, ikke lenger har tilhørighet til Norge, eller ved misbruk av tjenesten. Forbruk blir vurdert seperat for tale, SMS og data. Du vil motta et varsel om at Roam Like Home ikke gjelder dersom dette skulle bli aktuelt for deg. Bruk utover Roam Like Home koster:

  • Data:  6 øre per MB
  • Utgående samtale: 30 øre / min
  • Sende SMS: 10 øre pr stk.

(MMS og mottak av samtaler / SMS vil fremdeles ikke koste noe ekstra)

**Om Fri fart: Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.

***Om minutter i Norden: Du kan ringe inntil 1000 minutter hver måned fra Norge til Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Gjelder ikke Island, Grønland og Færøyene. Gjelder ikke spesialnummer.

 

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei