Personvern er viktig for både våre kunder og oss i Telia. Vi er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern, og all vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning.

Vi har utarbeidet denne Personvernerklæringen for å:

  • vise hvordan Telia respekterer og beskytter ditt privatliv

  • forklare hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysningene dine

  • fortelle deg hvilke rettigheter du har

Personvernerklæringen gjelder bruk av våre produkter og tjenester, samt besøk på våre nettsider fra og med 10. juli 2016. Den gjelder ikke behandling av personopplysninger på andre selskapers nettsted eller tjenester, selv om du bruker disse gjennom vårt mobilnett eller øvrige tjenester.

Personvernerklæring

Telia er stolt og eksklusiv samarbeidspartner til Slettmeg.no, en råd- og veiledningstjeneste for personer som føler seg krenket på nett.

I Telia er vi opptatt av at teknologi kan gi deg fantastiske muligheter om du bruker det riktig. Gjennom samarbeidet med Slettmeg.no ønsker vi å bidra til å gjøre internett tryggere, bedre og sikrere ved å informere og skape bevissthet for å leve et digitalt liv, særlig for barn og unge.

Slik fungerer det:

Slettmeg.no har ikke mandat til å foreta sletting eller kreve at noe skal slettes fra nett, men hjelper deg å komme i kontakt med de som har lagt ut opplysningene, eventuelt tjenesten hvor opplysningene ligger. De kan også bistå med teknisk hjelp og gi råd om hvordan en best bør gå frem for å få fjernet opplysningene.

Trenger du råd eller hjelp kan du trykke her så kommer du i kontakt med medarbeidere hos Slettmeg.no og kan få bistand via e-post, telefon eller chat.

Husk at det også er viktig å slette innhold før du bytter mobil. Uansett om du skal levere den til MobilPant, gi den bort, la barna arve den eller selge den videre er det viktig å tømme innholdet for å unngå at andre får tak i uønsket informasjon.

Les hvordan man sletter alt innhold på mobilen her, eller kom innom en av våre 64 Telia-butikker for å få veiledning.

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei