Telia Music Freedom

Med Music Freedom kan alle Telia-kunder med SMART Ung, Pluss, Super og Total strømme ubegrenset fra mobilappene Spotify, Tidal og Beat, uten å bruke av datakvoten. All musikk via mobilappene til de inkluderte tilbyderne nulltakseres slik at det ikke trekkes av dataen på abonnementet.

Tjenesten inkluderer kun strømming fra offentlig tilgjengelige tilbydere av musikkstrømming.

Interessert i å bli med?

Telia ønsker alle offentlige tilgjengelige tilbydere av musikkstrømming velkommen til å kontakte oss i Telia. Tilbydere av musikkstrømming må forholde seg til norsk lov og opphavsrettigheter. For å sikre kvalitet ovenfor felles kunder over tid, må vi inngå en SLA.

Representerer du en offentlig tilgjengelig strømmetjeneste for musikk, kan du kontakte produktavdelingen i Telia på:

product-management@telia.no

Telia og IoT

Telia går fra å være et rent mobilselskap til å bli et moderne teknologiselskap. Sammen med våre partnere skal vi være en digital tilrettelegger i samfunnet, og føre verden nærmere alle kunder. 

Se hvordan vi sammen med partnere har forenklet hverdagen både til sjøs, i landbruket og for barn.

Vil du realisere dine idéer med oss? Kontakt oss, da vel!

Slettmeg.no

Telia er stolt samarbeidspartner med Slettmeg.no, en råd- og veiledningstjeneste personer som føler seg krenket på nett. Tjenesten leveres av Norsk Senter for Informasjonssikring (NorSIS) og er helt gratis.

sponsorhenvendelser

Vi får mange interessante forespørsler hver eneste dag og leser alle, men på grunn av at antallet henvendelser er stort, vil vi kun gi svar på de henvendelsene der samarbeid eller sponsing er aktuelt.

Spørsmål om sponsorering kan rettes til:

marked-norge@telia.no

 

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei