Møte ansatte i Telia Norge

Hva gjør egentlig en radioplanlegger?

En mastergrad i elektronikk og datateknologi gir deg mange muligheter i arbeidslivet. Hemdan spesialiserte seg i signalbehandling og kommunikasjon, og jobber i dag som radioplanlegger. Her blir du bedre kjent med henne!
Les mer...

Møt to av våre DareTrainees!

I Oktober 2015 startet sju veldig spesielle medarbeidere i Telia Company. Våre aller første DareTrainees! Traineeprogrammet er nå over for denne gang, og alle sammen fortsetter hos oss i ulike, spennende stillinger. Samtidig nærmer vi oss oppstarten av rekrutteringen til neste kull DareTrainees. Bli kjent med noen av de som var med på å starte det hele!
Les mer...

Hva gjør egentlig en Security Advisor?

Etter fem års utdanning og en mastergrad i samfunnssikkerhet i hånda, var Maren på jakt etter en jobb der hun kunne bryne seg på faget hun hadde fordypet seg i. Jobben fant hun i Telia, og i dag er hun trainee i vår sikkerhetsavdeling. Les intervjuet her!
Les mer...

Introduksjonsdag for nyansatte

For å la nye medarbeidere bli raskere og bedre kjent med arbeidsplassen Telia Norge, har HR-avdelingen tatt initiativ til en introduksjonsdag og innføring i vår reise mot å bli en «New Generation Telco».
Les mer...