slik panter du iphone

Før du kommer i butikken for å pante mobilen, er det noen få ting vi ønsker at du gjør først. Her finner du oversikt over hva du må gjøre, og hvordan du gjør det.

Før du kommer i butikken for å pante mobilen, er det noen få ting vi ønsker at du gjør først. Her finner du oversikt over hva du må gjøre, og hvordan du gjør det.

1. Lad iPhone

Sørg for å lade iPhone før du kommer for å pante den, slik at du har nok batteri til at vi kan skru den på og sjekke at den fungerer som den skal. 

Gjør du dette på forhånd, slipper den ansatte i butikken å bruke tid på å lade mobilen i butikken - og du slipper å vente!

2. Skru av finn iphone

Det er veldig viktig at du skrur av Finn iPhone før du leverer den som pant, hvis ikke så er det umulig å komme noen vei, rett og slett. 

Her ser du hvordan du gjør det:

1. Innstillinger -> iCloud

 

2. Velg "Finn iPhone"

 

3. Skru av Finn iPhone

 

3. Slett innhold

Slett alt innholdet du har lagret på iPhone før du leverer den inn. Da går det enda kjappere når du kommer i butikken. Husk å ta en sikkerhetskopi av det innholdet du ønsker å beholde.

Hvis du trenger hjelp til å slette eller overføre innholdet fra den gamle mobilen og over til ny mobil, kan du benytte deg av vår tjeneste Kom i gang. En av våre medarbeidere vil da overføre kontakter og bilder for deg. For de fleste telefoner vil vi også kunne overføre SMS. Tjenesten koster 199,-.

Slik sletter du alt innhold på iPhone:

1. Innstillinger -> Generelt

 

2. Nullstill

 

3. Slett alt innhold

 

Det var det!

Takk for at du tok deg tid til å gjøre disse små forberedelsene. Nå er det bare å komme innom butikken og pante den gamle iPhonen din!

 

Kjøp med Klikk & Hent eller...Finn butikk

Kjøp med Klikk & Hent

eller...

Finn butikk

Lurer du på noe?

Hvor kan jeg pante mobilen?

Hvordan fungerer MobilPant med Klikk & Hent?

Kan jeg få tilbake kontanter for mobilen jeg panter?

Må jeg ha Telia-abonnement for å bruke MobilPant?

Fjernes all informasjon fra mobilen min?

Hva skjer med mobilen min videre?

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei