Kick start de gode vanene med tilbehør som motiverer

Det er januar og det er tiden for å starte et nytt år. For mange innebærer dette å sette i gang med de gode vanene igjen. Telia har de beste tilbudene på dingsene som motiverer til økt aktivitetsnivå, og som blir dine nye treningskamerater.

En mann tar en liten pust i bakken under treningsøkten, med armholder til mobilen

Foto: Telia

For så mange som hver femte nordmann innebærer nyttår økt fokus på trening, hverdagsaktivitet og helse, i følge Telias undersøkelse fra 2016. Nordmenn strømmer til treningssentrene i sprekt treningstøy, høy motivasjon og med et energinivå som stiger langt over hva som kan måles i joule. For flere forsvinner dessverre motivasjonen raskere enn ønsket. Så mange som 67 prosent når ikke nyttårsforsettene sine på grunn av mangel på egen vilje. Trenger du råd til hvordan nyttårsforsettene kan vedvare, kan du klikke her. Vi i Telia tror riktig treningsutstyr kan være med å bidra til at motivasjon for trening og aktivitet varer lenger.

Økt motivasjon til hverdagsaktivitet med Fitbit

Aktivitetsarmbånd er fortsatt veldig populære. Hos Telia har vi et stort utvalg fra det kjente merket, Fitbit. En Fitbit kan gjøre treningen mer gøy ved å overvåke innsatsen underveis i økten. Men det er ikke bare for den typiske treningens skyld. En Fitbit kan være med på å gjøre deg mer bevisst ditt generelle aktivitetsnivå. Det kan motivere til å legge til litt mer bevegelse i hverdagen. Går du for eksempel trappen i stedet for å ta heisen på jobb, er dette tross alt en positiv økning fra «status quo». Det er ikke alltid så mye som skal til. Med et aktivitetsarmbånd kan man få motivasjon til å gå et par skritt ekstra eller sykle en omvei hjem fra jobb. Les hva Telia synes om Fitbit da vi testet Fitbit Charge HR.

Fitbit Charge 2

Den eldre modellen Fitbit Charge HR er oppgradert til Fitbit Charge 2. Foto: Telia

Egenskaper for Fitbit Charge 2:

  • Pulsmåler
  • Registrer antall skritt, antall kilometer, aktive minutter og kaloriforbrenning
  • Tilhørende mobilapp med blant annet GPS og kartfunksjon
  • Appen samler opp informasjonen slik at du kan sammenligne aktivitetsnivået i ulike perioder
  • Overvåker hele døgnet
  • Vanntett og batteritid opp til 5 dager
  • OLED-skjerm som viser hvem som ringer

Dette mener nordmenn om Fitbit

Vi har spurt flere nordmenn om hva de synes om sin Fitbit de bruker daglig. Dette sier de om aktivitetsarmbåndet:

«En av mine favorittfunksjoner er man kan legge til venner gjennom mobilappen deres. Da kan man konkurrere med venner om å få mest skritt i løpet av en uke. På grunn av det har både søster, mor og far skaffet seg egen Fitbit, så vi kan konkurrere med hverandre. Internkonkurranser hjelper alltid veldig på motivasjonen!»

«I løpet av en dag kan jeg glemme at jeg for eksempel gikk til jobb på morgenen, og ruslet en tur i byen etter arbeidstid. I hodet mitt registrer jeg bare aktiviteten jeg har gjennomført på treningssenteret. Fitbit minner meg på at jeg er mer aktiv enn jeg tror. Det motiverer meg å se at litt gjør mye, og da gjør jeg litt mer enn det og»

«Jeg liker å konkurrere med meg selv, og ved å tracke aktivitet hver eneste dag blir det enklere å pushe seg selv mer og mer»

«Fitbit gjør at jeg er mye mer bevisst på hvor mye jeg beveger meg i løpet av dagen. Og det er lettere å se positivt på ting som ellers er litt herk - for eksempel har vasking og støvsuging nå blitt en fin kilde til å sanke skritt»

«Fitbit har hjulpet masse på motivasjonen når det gjelder hverdagsaktivitet, og det har faktisk vedvart. Og til syvende og sist er hverdagsmosjonen mye viktigere for meg og helsa enn hvor mye jeg tar i benkpress, så all kudos til Fitbit!»

Liker du å sykle er Oslo Bysykkel et godt alternativ. Telia har samarbeid med Oslo Bysykkel, og leverer sanntidsinformasjon om luftkvaliteten i byen.

Motivert par med Fitbit Charge 2 kutter opp frukt

Fitbit motiverer til mer aktivitet. Foto: Fitbit Charge 2, fitbit.com

Nyttårstilbud fra Telia

Det er ikke bare dingser rundt håndleddet som gir treningsmotivasjon. Mobilen er også blitt den nye treningskameraten. I hele januar får du hos Telia en Fitbit Charge 2 med på kjøpet av en Galaxy S7 og Galaxy S7 edge, forutsatt 12 måneder binding til et av abonnementene SMART Pluss, SMART Super eller SMART Total. Hver femte nordmann har som nyttårsforsett å spare penger og hver femte nordmann vil forbedre helsen sin. Det betyr at du får et helst spesielt tilbud skreddersydd for nyttårsforsettene dine. 

Skal du benytte deg av tilbudet og få en splitter ny mobil, kan du levere den gamle til MobilPant. Da får du mobilens verdi i panterabatt som du kan bruke på et nytt kjøp hos Telia. Den gamle mobilen panter du i én av våre butikker, hvor det også nå er 3 for 2 på tilbehør.

Samsung Galaxy S7 og Fitbit Charge 2

I hele januar får du en Fitbit Charge 2 med på kjøpet av en Galaxy S7 med 12 mnd binding til SMART Pluss, Super og Total. Foto: Telia

Sjekk ut Telias januartilbud nå og ta i bruk de nye treningskameratene dine.

Tips til treningsapper:

Det finnes også mange treningsapper som gjør trening morsommere. De mest kjente er Strava , Run Keeper og Endomondo.

 

FØLG OSS: