Topplista powered by Telia

Nå kommer «Topplista powered by Telia». En helt ny musikk-kanal på YouTube for fans, artister og den beste musikken.

Ungdommer på festival, sommerlig stemning og landlige omgivelser

Foto: United Screens

Husker du musikkprogrammene på MTV? Morning Mix, Headbangers Ball og Yo! MTV Raps. For mange var det et høydepunkt å sitte og se på musikkvideoer og intervjuer av de største artistene i verden. Nå kommer endelig en ny norsk musikk-kanal som skal «matche det beste fra utlandet» om vi skal tro Morten Skjelbred i Telia.

- Vi har latt oss inspirere av MTV og ønsker å gi et nytt norsk «take» på en rendyrket musikk-kanal. Du kommer til å kjenne igjen mye av det MTV gjorde i sin storhetstid, med intervjuer, mini-konserter og musikkvideoer, og vi kan også love god dose crazy underholdning. Dette er en satsing vi både er stolte av og har respekt for. Det er stort å hoppe etter en TV-gigant som MTV. Gjennom «Topplista powered by Telia» ønsker vi å gi musikkfriheten tilbake, forteller Morten.

En gjeng med dels hipsteraktige ungdommer, på vei til eller fra konsert på festival

Foto: United Screens

Lytte til musikk dagen lang? Sjekk ut Music Freedom. Tjenesten betyr at du kan streame musikk uten at det spiser av datakvoten din.

United Screens samarbeid

Telia går sammen med United Screens for å kunne utvide sin satsning på musikk. United Screens er produsentene bak «Topplista powered by Telia» som står for konsept og YouTube-kanalen som «Topplista» skal sendes på. Sammen skal Telia og United Screens blant annet løfte frem god norsk musikk og de gjemte musikkstjernene som mange av hit-listene i Norge ikke inkluderer. Musikken som blir presentert på kanalen er basert på de offisielle salgslistene som IFPI står bak. Listen viser de mest populære låtene i Norge både innenfor tradisjonelt platesalg, LP salg, streaming og nedlastinger.

Folkemengde i festivalsommeren. Boder og blå himmel.

Foto: United Screens

Topplista på YouTube

Det finnes en haug av forskning som sier noe om hvordan musikk påvirker oss mennesker positivt. Den kan bedre konsentrasjonen og det kan gjøre at vi presterer bedre i en sport. Den gjør oss glade eller triste. Spørsmålet noen kanskje vil stille seg er; Hvorfor skal en teleoperatør som Telia lage en musikk-kanal?

- Det er av den enkle grunnen at vi ønsker å gjøre musikk enda mer tilgjengelig for alle. Vår satsning på Spotify, Music Freedom og nå «Topplista» er synlige bevis på det. Det er altfor lenge siden vi hadde en skikkelig norsk musikk-kanal, og sammen med United Screens gleder vi oss til å gi nordmenn musikk på skjermen igjen. «Topplista powered by Telia» skal gi god musikkunderholdning til det norske folk, forteller Morten entusiastisk.

«Topplista» vil som nevnt sendes på YouTube gjennom høsten. I programmene får man presentert ukens topplister, visning av musikkvideoer, og det blir intervjuer med artister og minikonserter.

To glade jenter

Foto: United Screens

Programlederjakt

I første omgang begynner jakten på kanalens programleder. Det kommer til å foregå i løpet av sommeren og på ulike festivaler i Norge. Programlederjakten avsluttes på Findingsfestivalen i år. Her blir «Topplista powered by Telias» programleder kåret.

Musikk gjør fantastiske ting, så gled deg til høstens nye musikk-kanal. Følg «Topplista powered by Telias» på YouTube, trykk på bjella så får du varsel om ny video hver fredag fremover kl 18:00.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Sjekk testpilotenes dom: Huawei Mate 10 Pro

Strøm musikk uten å bruke data

KOMP lar deg snappe med besteforeldre

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei