Tenk deg en verden uten mobiltelefoner

At mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting er noe vi i Telia har visst lenge. Det bevises hver eneste dag gjennom både de dagligdagse tingene som kontakt med venner, familie og kolleger, men også de litt mer utrolige tingene som muliggjøres av mobilteknologi. Vi kan hjelpe andre, nå ut til en hel verden ved bare et tastetrykk og lære nye ting mens vi er på vei fra ett sted til et annet.

For hvordan hadde verden i dag egentlig fungert uten mobiltelefoner og teknologien som ligger bak?  Slik vi lever nå er det helt utenkelig. Mobilen er både det viktigste verktøyet vi har i hverdagen, samtidig som det er noe vi bare tar for gitt at skal løse både små og store utfordringer for oss.

I disse dager lanserer vi i Telia et helt nytt kommunikasjonskonsept, som skal hylle alt det fantastiske mobilteknologi er med på å gjøre, det mobilen hjelper oss med hver neste dag, og løfte frem noen utvalgte mennesker som har fått livene sine forandret ved hjelp av denne teknologien. Vi skal fortelle de inspirerende historiene som ligger bak det de har oppnådd. For visste du at mobilteknologi kan hjelpe blinde med å «se» eller hjelpe artister til å skape vakker musikk uten å være på samme sted? Det kan også gjøre at man lærer på en helt ny måte, finner motivasjonen til å trene, komme seg ut i Norges vakre natur og skaper seg en karriere ved å gjøre det man liker aller best i hele verden. Disse historiene skal vi dele med dere, samtidig som også skal gi gode råd og tips til hvordan du kan få mest mulig ut av apper, teknologi og dingser - tilpasset ditt bruk.

Ingen av oss vet hvordan fremtiden ser ut, men at mobilen spiller en viktig rolle er vi helt sikre på.

Dette er grunnen til at vi aldri vil slutte å forbedre nettet og dekningen vår. God dekning sikrer at alle skal kunne ta i bruk og ha størst mulig glede av alle de utrolig mulighetene teknologien gir. Vi håper derfor du er enig med oss når vi sier at mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting!  

Hilsen alle oss i Telia.

PS, her kan du se vår nye reklamefilm:

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!