Mini-dokumentar fra Telia: Aktiv med mobilen

Vi vet alle at vi burde trene, men for mange er det vanskelig å komme i gang. Det kan bli lettere hvis du tar med mobilen på trening, eller på eventyr. Mobilen er med over alt, brukes til alt og gjør mange ting enklere. Hvorfor ikke la den gjøre treningen enklere. I Telias mini-dokumentar vises turkameraten og treningskompisen frem. Se filmen og la deg inspirere til aktivitet.

Der Rikke Westvig suser ned smale fjellstier på sin fulldempede sykkel tjener mobilen som både kart, logg og livlinje hvis noe skulle gå galt. På Amund Riisers løpeturer leverer mobilen treningsappen Strava, og kampen om rekordtidene. Du møter dem begge i Telias mini-dokumentar.

 

Det finnes alltid tider å slå, enten de er egne eller andres. Uansett om du løper, sykler eller løfter finnes det en personlig trener eller en treningskamerat på mobilen.

-Da jeg flyttet til Sogndal kjente jeg ingen, men via Strava begynte jeg raskt å konkurrere med andre, og slå rekordene deres. Da var det noen som begynte å lure på hvem denne Amund Riiser er, han som slår rekordene. På den måten kom jeg inn i et treningsmiljø, forteller Amund Riiser.

Enten du skal starte det nye året med frisk giv, eller fortsette der du slapp kan mobilen hjelpe med motivasjonen. Arild blir motivert av å se andres treningsresultater, og Rikke bruker mobilen til å finne nye, halsbrekkende ruter.

Alle skal få

I dag er mobilen et selvfølgelig hjelpemiddel og verktøy i hverdagen og Telia ønsker at alle skal ha tilgang til mulighetene dagens mobilteknologi gir. Derfor har vi bygget Norges raskeste 4G nett og har allerede oppgradert store deler av det til 4G+.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!