Telia har Norges beste 4G-nett for andre år på rad

For andre år på rad har TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste 4G-dekning. Årets test er tidenes mest omfattende.

En glad og stolt gjeng fra Telia tok i mot prisen for beste 4G-nett andre år på rad, under TEK-konferansen 2017.

Glad gjeng på scenen da prisen for årets beste 4G-nett ble overrakt. Foto: Telia

TEK.no har den siste tiden utført tidenes mest omfattende test av mobildekningen i Norge, og har kjørt 12 000 kilometer og gjort godt over 4000 tester på 566 målepunkter for å finne ut hvilken operatør som har det beste mobilnettet i landet.

- Det er en fantastisk anerkjennelse å vinne prisen for beste nett for andre år på rad, og det viser at arbeidet og ressursene vi legger ned betaler seg, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge. - Vi har ikke hvilt på våre laurbær etter fjorårets seier, men tvert imot fortsatt å jobbe systematisk og grundig med utbyggingen av 4G og 4G+ over hele landet, nettopp for å sørge for at våre kunder får den beste kundereisen og surfeopplevelsen der de bor og ferdes. Derfor er vi veldig stolte - på vegne av våre kunder - over nok en gang å ha vunnet denne grundige og landsdekkende mobilnett-testen.

Telia har siden 2014 gjennomført en massiv dekningsutbygging. I løpet av svært kort tid har selskapet sørget for 4G-mobildekning til snart 98 prosent av befolkningen, og utbyggingen fortsetter:

- Vi bygger mobilnett for fremtidens krav, sier Tommy Skogheim Johansen, dekningssjef i Telia Norge. - Når vi bygger en ny stasjon har denne alltid 4G og i mange tilfeller 4G+, og resultatet vil være at 4G-dekningen i løpet av neste år vil være bedre enn dagens eksisterende taledekning på 2G/3G, altså over 99 prosent.

I løpet av det siste året har Telia tilnærmet gjort rent bord og vunnet alle tester av mobilnett, både hva gjelder kvalitet, dekning og hastighet.

- Med et mobilnett i verdensklasse er vi klare for å fortsette arbeidet med å digitalisere samfunnet. Vi har etablert mange svært spennende partnerskap der vi er en digital tilrettelegger for andre selskaper som vil skape verdi med teknologi og utforske mulighetene som ligger i IoT, og vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Abraham Foss.

Få tilgang på Norges beste 4G-nett. Klikk her og bli Telia-kunde i dag!

Les hele testen hos TEK.no og/eller gå rett til konklusjonen

De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Se dekningskartet

Se dekningskartet

Kjøp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Vil du bli testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei