Strøm musikk uten å bruke data

Nå spanderer Telia ubegrenset musikkstrømming. Det betyr at du kan strømme musikk i timesvis uten at du bruker data. La sommeren komme!

Løpende kvinne med headsett, tekst som sier at alt blir bedre med musikk

Si HEI! til Music Freedom fra Telia

Se for deg en fest uten musikk, eller en sommer uten festivaler. Det er nesten umulig. Vi trenger ikke forskning for å vite at musikk spiller en utrolig stor rolle i livene våre. Musikk forbedrer prestasjonene våre, gjør det enda mer fint å være sammen med noen vi elsker, og vi blir mer avslappet. Dette er bare noe av det musikken gjør, derfor gir Telia deg Music Freedom.

Romantisk par i senga

Vi har også et supertilbud til deg som skal ha ny mobil nå! Ved kjøp av ny mobiltelefon hos Telia får du med en Urbanista Melbourne høyttaler på kjøpet. Musikk i sommer er reddet! 

Strøm så mye musikk du vil

Music Freedom betyr at du kan strømme musikk uten at det spiser av datakvoten din. Det er ingen begrensninger på hvor mye eller hvor lenge du kan strømme musikk. For å ha ubegrenset tilgang på musikkstrømming må du ha noe igjen av datakvoten din. Det vil si at hvis du bruker opp mobildataen i abonnementet ditt på andre ting enn musikk, reduseres hastigheten også på musikkstrømmingen, og den blir ikke optimal. Dette skjer på grunn av EUs regelverk som vi må følge. Kjøper du derimot en ekstra pakke for gjeldende fakturaperiode vil den ubegrensede musikkstrømmingen i full hastighet være tilgjengelig igjen.

Det er mange som bruker opp datakvoten på musikk, men du trenger ikke bekymre deg. Musikken strømmer inn i dine ører helt ubegrenset.

Tjenesten gjelder Spotify, Tidal og Beat. Du kan enten strømme via appen eller web browser til de ulike musikkstrømmingstjenestene. Music Freedom gjelder både direkte strømming og nedlastning av musikk til offline spilleliste.

Kvinne på trening lytter til musikk.

Gjelder en rekke abonnementer

Hos Telia er tjenesten tilgjengelig for nesten alle abonnementer. Den gjelder både for SMART Ung-abonnementer*, SMART Pluss, Super og Total.

* Tjenesten gjelder ikke for Smart Ung 2GB kjøpt før 24.april.

For kunder som allerede har disse abonnementene vil tjenesten automatisk inkluderes i abonnementet, og du trenger ikke gjøre noen ting for å aktivisere Music Freedom.

Om du vil, er det bare å oppgradere fra eksisterende abonnement som ikke har Music Freedom til et SMART-abonnement i nettbutikken vår, eller kontakte kundeservice

Samsung Galaxy S8 med høyttaleren Urbanista Melbourne på kjøpet

Strøm musikk på utenlandsferie i sommer

Music Freedom gjelder i EU, EØS og Sveits, altså de samme landene som inkluderer Roam Like Home. Skal du på ferie i sommer kan du strømme masse musikk, uten at det går på bekostning av dataroaming du trenger til å søke opp restauranter og severdigheter i landet du ferierer i.

Bytt til Telia-abonnement med Music Freedom i dag og lytt ubegrenset til musikk.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei