Slik lager du en låt

- Kygo viser deg hemmeligheten bak en EDM-hit.

Kygo. Foto: Telia.

Foto: Telia.

Vi har alltid hatt musikk i oss, blitt inspirert og skapt med det vi har for hånden. Nå er det enklere enn noensinne å lage, dele og lytte til musikk. I Kygo Sessions forteller Kygo hvordan han tenker når han lager en EDM-låt, og hvordan du kan lage din egen - trinn for trinn.

- Dette er et spennende samarbeid, der teknologi møter kultur, sier Håkon Lofthus, leder for Telia Privat. - Vi har dessuten flere felles verdier: Kygo ønsker å gi noe tilbake og lære andre hvordan de kan lage sin egen musikk, og vi ønsker å gjøre teknologi tilgjengelig slik at alle har samme mulighet til å gjøre nettopp det. Appen er gratis og enkel å bruke, og dermed er det duket for masse eksperimentering og musikkglede.

Kygo. Foto Telia.
Foto: Telia.

Bli inspirert av Kygo Sessions

La Kygo hjelpe deg i gang med å lage din egen musikk - i Telia / Kygo Sessions gir han deg råd om hvordan du blant annet lager en fet beat, finner de ultimate akkordene, en kul melodi, og hvordan du setter det hele sammen.

Video: Telia

Sjekk ut alle Telia / Kygo Sessions og bli inspirert!

- Å lage en moderne pop-hit er et samarbeidsprosjekt, sier sosialantropolog Ingrid M. Tolstad, som i sitt doktorgradsarbeid har sittet i musikkstudioer verden over og fulgt arbeidet til internasjonale hitlåtskrivere.

- Ideen om Den Ensomme Mannen og hans gitar finnes fortsatt, men det er ikke det som er standarden for å lage musikk i dag. Hitlåter lages sammen med andre.

SLIK DELER DU EGEN MUSIKK MED ANDRE

I appen Telia Soundmaker kan du lage din egen musikk med inspirasjon og veiledning fra Kygo. Musikken du lager kan deles med andre via Messenger, e-post eller annet som telefonen din støtter.

Slik lager du musikk i appen Soundmaker. Video: Telia

I Se Kygo-produkter i nettbutikken vår.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Last ned Telia Soundmaker

App Store-knapp
Google Play-knapp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Vil du bli testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei