OnePlus 6 gir iPhone og Samsung hard konkurranse

Mobilene fra OnePlus får iPhone og Samsung til å skjelve. Forrige modell ble utsolgt i løpet av noen måneder i Europa. Nå har den endelig kommet til Norge, og vi selger den eksklusivt hos Telia.

OnePlus 6

Foto: One Plus.

OnePlus har blitt en real utfordrer til tek-gigantene Apple og Samsung. Den kinesiske produsenten leverer det nyeste innen mobilteknologi, men til en rimeligere penge enn de andre kjente merkevarene.

Rask og effektiv

Ung mann i bymiljø ser på sin nye OnePlus

OnePlus sitt nye flaggskip er den raskeste mobilen lansert av selskapet. Mobilen har en Qualcomm Snapdragon 845-prosessor, som sammen med Adreno 630-grafikkbrikken gjør OnePlus 6 til en av de mest sømløse brukeropplevesene noensinne. Men kraften i en smarttelefon går forbi rå prosseseringskraft, og kombinasjonen med smart programvare gjør at mobilen holder tritt med kravene man setter til mobiltelefonen i 2018.

Kamera

OnePlus 6 sitt doble kamerasystem har et hovedkamera på 16 MP, samt et sekundært kamera på 20 MP. Blederåpningen er på f/1.7, og hovedsensoren har en 19 prosent større sensor med optisk bildestabilisering, og gir fantastiske bilder i alle typer lys.

En dame tar bilde av et motiv med OnePlus 6

Med Advanced HDR gir bildene gode kontraster og bringer skyggene ut i bildene du tar. OnePlus 6 kan fange opp video i 4K, med opptil 60 bilder pr. sekund. Bildestabilisering kompenserer for skjelvende bevegelser mens filmen blir tatt opp.

Mobilen har også støtte for super slow motion, hvor du kan fange video med opptil 480 rammer pr. sekund, slik at du kan fange bilde-for-bilde-innhold med fantastiske detaljer som øyet ikke kan se.

Design

Drevet av et ønske om å levere et produkt som ikke bare er naturlig i bruk, men også er vakkert å se på, har OnePlus gjort noen spennende designvalg når de utviklet OnePlus 6.

OnePlus 6

OnePlus 6 har en flott byggkvalitet i Corning Gorilla Glass 5, både for fremsiden og baksiden av mobilen, formet med svake kurver for å gi et uavbrutt utseende og følelse. Å forme glasset til OnePlus 6 sin unike form krever en prosess med over 40 steg.

Display

Da OnePlus 6 ble designet, var ett av målene å kunne levere så mye skjerm som mulig uten å måtte gå på kompromiss med frontkameraet, ringekvaliteten eller formen på telefonen. Skjermen på 6,28 tommer og 19:9-format er den største OnePlus har laget, og gir en 84 prosent utnyttelse av mobilens frontareal.

Batteri

Batteriet i OnePlus 6 er på 3300 mAh, og har støtte for hurtiglading, og en halvtimes tid i laderen gir nok strøm til en hel dag med bruk. Det unike med OnePlus sin hurtigladeteknologi er at de fremfor å øke spenningen (volt), økes heller strømstyrken (ampere). Dette gjør at mobilen ikke utvikler like mye varme ved hurtiglading.

Ansiktsopplåsning

I tillegg til å ha en fingeravtrykksensor bak, har også OnePlus 6 ansiktsgjenkjenning, som kan låse opp telefonen på under 0,2 sekunder. Ansiktsgjenkjenningen til OnePlus 6 er en av de raskeste på alle Android-telefoner, og bruker over 100 ulike målepunkter for å sikkert låse opp telefonen.

Sist oppdatert: 25. mai 2018

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

OnePlus 6

OnePlus 6

269,-/md.
Total tlf.pris. 24 md.: 6456,-.
Kjøp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei