Kristian kjøpte Norges første iPhone 7

Sist søndag ble Kristian Myrestøl Johansson frastjålet sin iPhone 6. I dag var han først ut i køen da Telia startet salget av Apples iPhone 7 og ble dermed også Norges første eier av en iPhone 7.

Kristian kjøpte Norges første iPhone 7

Foto: Telia

- Det er en helt ny verden, og jeg merker stor forskjell fra iPhone 6 til 7, sier Kristian Myrestøl Johansson (22) fra Grimstad.

Torsdag formiddag annonserte Telia på sine Facebook-sider at de ville åpne sine butikker på Byporten i Oslo og Torgalmenningen i Bergen tidligere enn normalt.

I dag vekket alarmklokken til NIH-studenten Kristian Myrestøl Johansson ham tidligere enn vanlig og sørget for at han kom tidlig nok til å bli først i køen utenfor butikken i Oslo. Med det ble han også første kunde i landet til å eie en iPhone 7:

- Jeg håpet å være tidlig nok ute til å være blant de heldige som fikk karret til seg i en iPhone 7 i dag, men hadde ikke i mine villeste fantasier trodd at jeg skulle være først av alle i landet. Da jeg kom tilbake på skolen synes mine medstudenter at det var helt rått at jeg var først ut, sier Johansson.

Trofast Telia-kunde i alle år

For anledningen hadde Telia plassert ut lilla løper og Apple-effekter, og serverte eplebrus til alle besøkende på åpningen. For dem som var tidligst ute ble det noen timer med venting før butikken åpnet, og de fikk derfor servert boller, kaffe og drikke inntil dørene åpnet klokken 0800.

- Jeg har vært kunde hos Telia i alle år og er veldig fornøyd med at de har Norges beste mobilnett. Da min forrige telefon ble frastjålet sist helg, var det ingen tvil om at jeg skulle dra til Telia for å kjøpe en ny. Jeg reiser også ganske mye, så med Roam Like Home og Fri Fart i nettet får jeg alt jeg trenger for å bruke mobilen som jeg vil, sier Johansson.

Pantet sin nye iPhone 6

God stemning på Telia Byporten under lanseringen av iPhone 7

God stemning på Telia Byporten under lanseringen av iPhone 7. Foto: Telia

Det har vært stor pågang i butikken på Byporten siden åpningen klokken 7 i dag morges, og det ser ikke ut til å roe seg med det første:

- Det er svært forventningsfulle kunder som har kommet innom så langt denne første salgsdagen, og mye tyder på at det vil bli satt nye salgsrekorder. Det er som å se barn på julaften, og det er tydelig at å kjøpe ny telefon er et lykkelig øyeblikk i mange kunders liv. Det gjør det ekstra stas å være på jobb i dag, forteller Oscar Jeverstam, butikksjef hos Telia Byporten.

Kunder benytter også anledningen til å bytte inn sin gamle iPhone i en ny via Telias MobilPant-ordning:

- Vi hadde en kunde innom i dag som jeg kjente igjen fra tidligere, forteller Jeverstam. - Hun kjøpte en iPhone 6 for kun en måneds tid siden, men var allerede fast bestemt på å oppgradere til en iPhone 7. Hun pantet derfor sin gamle telefon inn via MobilPant og sparte derfor penger da hun kjøpe en splitter ny iPhone 7. God stemning og gøy og se!

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Kjøp iPhone 7

Kjøp iPhone 7

Fra 1,-Kjøp

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!