2015 var ikke året for disse tek-gadgetene

I januar hvert år presenteres de store nyhetene på teknologimessen CES i Las Vegas. Vi tar et tilbakeblikk på messen i 2015, mens vi venter på nyhetene for 2016. Mange av nyhetene ble spådd en lysende fremtid, men helt ærlig tror vi spådamene tulla litt med produsentene. Vi har funnet frem til gadgetene som ikke akkurat slo gjennom.

Foto: Telia

Logbar ring

Dette er en smartring som lar deg skru på TV-en, lys og stereoanlegget ved at du peker og gestikulerer. Ikke akkurat som Harry Potters Wingardium Leviosa, but close enough. Selv om det kan virke spennende å endelig leke trollmann, skjønner vi ikke helt hva slags revolusjon denne gjenstanden skulle bringe i 2015. Når vi ikke finner fjernkontrollen til TV-en, kan vi bare tenke oss hvilke frustrasjoner en slik ring vil kunne bringe. Nå som alle gjenstander blir smarte gjennom Tingenes Internett, er det vel heller rimelig å anta at mobilen erstatter ringens funksjon.

Logbar Ring

Foto: logbar.jp

Belty

Belty er et smartbelte som justerer seg etter som magen utvider seg. Sitter du avslappet i en stol med en mindre rak holdning, og Michelin-valkene bretter seg ut, tar beltet høyde for det og gjør sine justeringer automatisk. Det kan jo virke smart, men ikke smart nok. 2015 var i hvert fall ikke året hvor smartbeltet tok markedet.

Belty

Foto: Twitter @emiota, Belty

Air 2 Floating Bluetooth speaker

Høyttaleren ser jo stilig ut der den svever over bakken ved hjelp av et magnetfelt. Men synet er heftigere enn lyden, for å si det sånn. Det er nok en bedre investering å kjøpe seg et skikkelig anlegg, for eksempel Sonos eller Marshall.

Air 2 Floating Bluetooth speaker

Foto: Twitter @air2squared, AXXESS

Bionic Bird

I 2015 ble det spådd at det skulle lages smarte gadgets til alt og alle. Da var det noen som tenkte at en liksomfugl var en god idé. Dette er en elektronisk pip-pip med ganske så like egenskaper som fugler flest. Den flakser, den glideflyr og den kan si pip. Fjærkreet med plastvinger kan du styre med mobilen og bruke til ¿ ingenting. Et røverkjøp for deg som elsker fugler og vil unngå lopper og fugleskit, da ¿

Bionic Bird

Foto: mybionicbird.com

Budgee Robot

Hva med en robot på slep når du shopper? Denne roboten bærer handleposene dine, snakker og skifter farge ved at du styrer den med mobilen. Det virker jo digg og bedagelig å slippe å bære handleposene selv, men det spørs hvordan det er å ha en slik på slep i regn, snøslaps, minus 10, trapper og rulletrapper. I stedet for at den bærer posene dine, blir du bærende på roboten ¿ som bærer posene. I fremtiden skal vi ikke se bort fra at dette er en luksus flere og flere unner seg, eller ikke.

Budgee Robot

Foto: 5elementsrobotics.com, Budgee Robot

Det var det, mens vi venter på spennende og ikke så spennende tek-nyheter fra Las Vegas i 2016.

Husk mobilteknologi kan fortsatt gjøre fantastiske ting. Vi vil derfor aldri slutte å bygge ut nettet vårt, uansett hvor håpløse dingser du ønsker å bruke det til :-)

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Marshall Kilburn

Marshall Kilburn

2499,-Kjøp

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!