Stream tusenvis av bøker uten ekstra kostnad

I sommer kan du få Storytel inkludert 3 måneder i SMART-abonnementet ditt.

Mobiltelefon og godteri

Foto: Storytel

Storytel er en abonnementstjeneste som lar deg lytte på, eller lese, bøker via en app. Appen laster du ned på mobil eller nettbrett, og du får også tilgang til bøkene fra PC-en. Appen sammenlignes med andre streamingstjenester som Spotify, Netflix og HBO, og gir deg et hav av bøker å velge mellom.

Fem bøker samtidig

Med Storytel-appen kan du streame både lydbøker og e-bøker på mobilen. Vil du heller laste ned bøkene kan du også gjøre det.  Appen har nemlig offline-funksjoner som gir mulighet til å lese eller lytte, uten å bruke mobilnettet. Hele fem bøker kan du ha på mobilen samtidig. Kjekt hvis du tilfeldigvis skulle være et sted det ikke er dekning, eller er på ferie i utlandet og ønsker å unngå fem bok-kilo ekstra i kofferten.

En veldig nyttig funksjon er at du kan veksle mellom å lese eller lytte på samme bok. Begynner du å lese på sofaen, men må kjappe deg ut for en avtale, kan du ta på deg noen høretelefoner og fortsette der du slapp. Det gjør at du alltid kan følge historien og slipper de store avbrytelsene midt i bokens store høydepunkter.

Nær 1 av 3 bruker digitale bøker

I en undersøkelse utført av YouGov for Telia kommer det frem at nær 4 av 10 nordmenn holder på tradisjonen med påskekrim. Av disse bruker 30 prosent mobil eller nettbrett. Med Storytel på mobilen kan du holde på krimtradisjonen og i tillegg lytte til bøkene på steder der du ellers ville latt være. På skituren omgitt av vakker natur, under forberedelsene til påskelammet eller omgitt av hyttemørket. Undersøkelsen fra YouGov viser at 48 prosent foretrekker e-bok-krim, fordi de kan sitte i det skumle mørket.

Ingen plass, ingen vekt og tilgjengelig overalt

Fra den nevnte undersøkelsen kommer det frem at 57 prosent bruker e-bøker, fordi de er lett tilgjengelige. Samlet er altså plass, vekt og tilgjengelighet et viktig poeng for mange e-bok-lesere. For den ferierende som reiser lett, og liker å kombinere mange aktiviteter er e-boka en velsignelse. Tenk deg å høre Knut Nærums «Døde menn går på ski», mens du glir av gårde på silkeføre i skjønne omgivelser. Er det ekstra langt å gå til hytta er det jo også kjekt at bøkene tar like stor plass som ingen bok, med Storytel-appen på mobilen.

Les og lytt uten ekstra kostnad i 3 måneder

Storytel-appen fungerer som et abonnement med en fast månedspris til 199 kroner i måneden. Det er ingen bindingstid og du kan laste ned akkurat hvor mange bøker du vil og lytte helt ubegrenset. Appen inneholder tusenvis av titler på norsk, engelsk og svensk.

I sommer kan du som Telia-kunde med SMART-abonnement få du 3 måneder av abonnementet på Storytel inkludert. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder - men det er kun én kampanjeperiode pr. abonnement.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Litt om digitale lesevaner

  • 36 prosent leser påskekrim på smartelefon, nettbrett eller lesebrett

  • 29 prosent hører på lydbøker via nettbrett eller smarttelefon

  • 66 prosent oppgir at tilgjengelighet er største fordel med å lese bøker på smarttelefon/nettbrett

  • 48 prosent syns det er en fordel at de slipper å ha på lys når de leser

  • 37 prosent syns det er en fordel at digitale bøker tar opp mindre plass

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Vil du bli testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!