Du kjeder deg - tre tips for å få tida til å gå

Det er mange av oss som tyr til mobilen som et tidsfordriv når vi kjeder oss og må slå ihjel tid. Men, når tidsfordrivet mot kjedsomhet er blitt for kjedelig, blir det veldig kjedelig. Trenger du ny inspirasjon til tidsfordriv på mobilen, bør du ta en titt på dette.

For hva gjør du egentlig når nettavisene er scrollet gjennom gjentatte ganger, Instagram ikke har flere oppdaterte bilder i nyhetsfeeden, og Tinder er rundet? Du må naturligvis finne et nytt tidsfordriv på mobilen. Hvis ikke kabal eller Candy Crush er noe for deg, har YouTube mye fantastisk videoinnhold du kan se på.

Guilty Pleasure

Det er kanskje slemt å le av folk som tabber seg ut, men de aller fleste av oss gjør det nok likevel. For det er faktisk hysterisk festlig. FailArmy er kanalen på YouTube du må abonnere på dersom din guilty pleasure er å le av andre. Kanalen, med nærmere ni millioner abonnenter, samler videoklipp av folk som totalt mislykkes i det de holder på med. FailArmy publiserer mash up videoer daglig, ukentlig og månedlig. De kommer garantert til å gi deg en skikkelig latterkule.

Fantastiske mobilhistorier

Er du en person som har latt deg fascinere av hva dagens teknologi har ført til, kan disse filmene være enda et tilskudd i fascinasjonen. Telia mener at mobilteknologi kan gjøre fantastiske ting. For å bevise det har vi laget flere minidokumentarer i serien Telia Stories. Filmene viser hvordan mobilteknologi har endret andres hverdag. Sjekk ut filmene, og la deg inspirere av mobilteknologiens muligheter.

Enkelt sagt om vanskelige ting

Det er ofte man skulle ønske at man var litt smartere på enkelte saker. Man ender som regel med å gi opp å prøve fordi sakene rett og slett er for kompliserte. Kurzgesagt er YouTube-kanalen som forklarer forskning og vitenskap slik at hvem som helst kan forstå det. Ved å bruke Kurzgesagt som et tidsfordriv, blir du samtidig litt klokere for hver film du ser. Snakk om å bruke tiden fornuftig!

Sjekk ut YouTube-kanalene og få deg et nytt tidsfordriv. Inntil det blir kjedelig, naturligvis!

For enda flere kanaltips, sjekk ut disse:

Channel

The Verge

Vox

Buzzfeed

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!