Mobilpant gir STORE penger til Miljøagentene og deg lavere pris på ny mobil

Telia tilbyr MobilPant. Det betyr at du kan levere inn dine gamle telefoner, og for hver telefon som leveres donerer Telia penger til Miljøagentene. Nå er beløpet kommet opp i 553 660 kroner, som tilsvarer totalt hele 55 366 pantede telefoner så langt. I tillegg til å hjelpe Miljøagentene får du rabatt på telefoner eller tilbehør i alle Telia sine butikker.

Foto: Telia

MobilPant har høy verdi

I mars 2015 lanserte Telia MobilPant, som betyr at hvem som helst kan levere inn sine gamle mobiler i en Telia-butikk. For hver mobil som pantes går ti kroner til barnas miljøvernorganisasjon. I desember 2015 ble det overrakt en sjekk på 500 000 kroner til de uvitende Miljøagentene, som da var på vei til Paris for å delta på klimakonferansen. Der skulle seks miljøagenter fra Barnas klimapanel delta for å overrekke en rapport om barnas innspill og oppfordringer om hvordan vi kan arbeide for å løse klimakrisen. Pengebidraget til organisasjonen var blant annet med på å finansiere Paris-turen. Donasjonen fortsetter også i 2016 og nå er beløpet på ytterligere 53 660 kroner.

- Det var en stor glede å overrekke den sjekken til Miljøagentene. Engasjement er alltid positivt, og det er veldig fint for oss å kunne bidra til at barn og unge engasjerer seg. Arbeid for miljøet blir bare viktigere og viktigere i tiden fremover, og MobilPant er et bidrag til både gjenbruk og resirkulering, sier Telia-sjef, Hanne Løvstad.

Foto: Telia

Få 1000 kroner for din smarttelefon

Telia er eneste mobiloperatør og faghandelkjede som har tillatelse av Politiet til å drive innsamling og videresalg av mobiltelefoner og nettbrett. Det gjør at folk har mulighet til å kvitte seg med gamle mobiltelefoner på en forsvarlig måte.

Husk at alle kan benytte seg av MobilPant, ikke bare Telia sine kunder. Du kan ta en verdivurdering av telefonen din på telia.no eller besøke en av våre 64 Telia-butikker. For pantebeløpet kan du få rabatt på telefoner eller tilbehør i alle Telia sine butikker. Nå i februar er det også en kampanje hvor du får minst 1000 kroner for din smarttelefon ved kjøp av en av våre modeller i Samsung Galaxy S6-familien. Se kampanjevilkår på telia.no/mobilpant.

Pant din gamle mobil så tjener du penger, bidrar til et bedre miljø og gleder barna i Miljøagentene! Les mer om samarbeidet med Miljøagentene her.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!