Sommertilbud: Få mobil med VR-briller på kjøpet med MobilPant

Med MobilPant kan du selge din gamle mobil til Telia. I sommer får du ekstra god deal på den gamle mobilen din ved kjøp av Samsung Galaxy S7 eller Samsung Galaxy S7 Edge. Da får du nemlig 500 kroner ekstra i pant og VR-briller på kjøpet.

Video: Telia

I sommer har Telia en deal til deg som leverer den gamle mobilen til MobilPant. Du får nemlig ekstra god pris for enheten enn ellers når du leverer mobilen til MobilPant. Dette er bra for flere parter. 

SLIK FUNGERER MOBILPANT

Hvem som helst kan levere sin gamle mobil til Telias MobilPant. Ved å levere mobilen eller nettbrettet til MobilPant kjøper Telia enheten av deg. Verdien av enheten får du som rabatt på et hvilket som helst kjøp i Telias butikker. Hva den gamle mobilen din er verdt blir vurdert basert på tilstanden når du leverer mobilen i en av butikkene. Du kan likevel gjøre en enkel beregning av mobilens verdi med vår mobilpantkalkulator. Vurderer du å bytte ut mobilen? Sjekk hvor mye den gamle er verdt med mobilkalkulatoren her!

FÅ EKSTRA FOR DIN GAMLE MOBIL I SOMMER

I sommer får du et helt spesielt tilbud. Panter du din gamle mobil får du nemlig 500 kroner garantert i pant ved kjøp av Samsung Galaxy S7 eller Samsung Galaxy S7 Edge. Det betyr at du får 500 kroner i på toppen av rabatten som din gamle mobil gir. Samsung-mobilene er kåret til toppmodeller i Android-familien, og får lovord i nesten samtlige test-artikler. Og det med god grunn.  

Les mer om Samsung Galaxy S7 Edge

OM SAMSUNG GALAXY S7 OG SAMSUNG GALAXY S7 EDGE

  • Unik AMOLED skjerm

  • Vanntette, utskiftbart batteri og plass til minnekort.

  • Samsung Galaxy S7 og Samsung Galaxy S7 Edge har premiumdesign og ligger godt i hånden.

  • Edge-modellen har har 5.5 tommer mens den ordinære S7-modellen har 5,1 tommer.

  • Noen egenskaper skiller modellene.

  • Du kan også lese deg opp på spesifikasjonene i vår nettbutikk

Foto: SAMSUNG

VR-BRILLENE SOM FORBLØFFET EKSPERTENE

I tillegg til rabatt for din gamle mobil og ekstra rabatt på 500 kroner får du også årets tek-gadget,  Samsung Gear VR-briller til en verdi av 1299,- på kjøpet. Tilbudet gjelder ut august. Benytt deg av tilbudet i dag, sjekk det ut her.

Her er et eksempel på en beregning av tilbudet gjort med mobilpantkalkulatoren:

Samsung Galaxy S6 som er i fin stand, gir rabatt på opptil 2001 kroner. Dersom du da kjøper Samsung Galaxy S7 Edge til 6899,- vil du få rabatt på 2501 kroner, fordi du får 500 kroner garantert ekstra rabatt i sommer. Med VR-briller verdt 1299,- på kjøpet, blir totalprisen kroner 3099. Nice?

Foto: SAMSUNG

MOBILPANT FRA TELIA ER FORDEL FOR DEG OG MILJØET

Mobilpant har mange fordeler. Du får cash, miljøet spares og noen får ny mobil. Først tjener du penger på dine gamle mobil. Deretter har miljøet stor gevinst av at gamle mobiler pantes. Panter du din gamle mobil er du med på å redusere potensiell avfallsmengde og behovet for at nytt utstyr produseres. I tillegg bidrar du til å unngå gjenvinningsprosesser og sparer bruk av energi og ressurser. Til slutt: Mobiler som Telia mottar gjennom MobilPant går direkte til samarbeidspartneren Redeem Group. De er prisvinnende markedsleder innen resirkulering av mobiler og annen teknologi. Alle mobiler går gjennom slettingsprosess hos Redeem for å sikre at du ikke leverer fra deg personlig informasjon som andre kan utnytte i etterkant. Mobiler som er gjennom denne prosessen får nytt liv og kan selges videre gjennom autoriserte kanaler, som for eksempel distributører eller forsikringsselskaper. Denne gjenvinningen sikrer gjenbruk. Hittil i år har Telia mottatt 16 908 mobiler i mobilpant.

Foto: Telia

Pant dine gamle mobiler, så kan utdatert mobilteknologi fortsatt gjøre fantastiske ting.

Vi ønsker deg en god sommer, med din nye Samsung Galaxy! 

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Samsung Galaxy S7</br>Minste totalpris med </br>SMART Pluss i 12 mnd

Samsung Galaxy S7
Minste totalpris med
SMART Pluss i 12 mnd

10 787,-Kjøp

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!