Full oversikt med Mitt Telia

Det er rimelig å tro at de fleste ønsker å ha oversikt over mobilabonnementet sitt. Mitt Telia er en app som lar deg optimalisere og styre abonnementet ditt, og gjør at du blant annet får full kontroll på forbruk og kostnader. Ved å laste ned Mitt Telia-appen har du tilgang på enkle verktøy knyttet til ditt abonnement.

Sist oppdatert: 11. juli 2017.

Bilde av en kvinne som holder en iPhone og ser på menyen i Mitt Telia-appen

Tela har utviklet appen Mitt Telia for sine kunder. Appen er gratis og tilgjengelig for alle smarttelefoner, og for alle privat- og bedriftskunder med Telia Smart abonnement. Mitt Telia har fått gode tilbakemeldinger, og vi anbefaler deg som Telia-kunde å laste den ned for få maks utbytte av abonnementet ditt. Her får du en gjennomgang av appen og hvilke funksjoner den har.

Skjermdump, Mitt Telia-appen (iOS)

Oversikt

I oversikten får du, ikke overraskende, en kjapp oversikt over forbruk av data, meldinger og samtaler. Du ser også hva abonnementet ditt heter, samt hvor lenge det er igjen til neste fakturaperiode.

Kontobalanse

Her ser du hvor mye du skal betale hvis du har en faktura til forfall, samt kundenummer og kontonummeret du skal betale til. I tillegg finner du tidligere fakturaer og en oversikt over hvor mye fakturaene har ligget på de siste månedene.

Abonnement

Denne funksjonen gir deg full oversikt over familiens forbruk, fordi du kan legge til andre mobilabonnementer du ønsker å ha kontroll over. Dette er perfekt for foreldre som trenger å holde styr på barnas og ungdommens tastebruk, eller kjæresten som prøver å holde oversikt over mobilutgiftene og økonomien. Appen gjør det uansett enkelt å koble til flere brukere.

ekstra data i inn- og utland

Om du går tom for data, er det bare å ta det helt med ro. I appen får du prisinformasjon om pakkene, og kan enkelt kjøpe ekstra data på et blunk. Nå er appen til og med så smart at om du befinner deg i utlandet, skjønner appen hvilke pakker som gjelder der du er - enten du er i EU og kan nyte godt av norske priser med Roam Like Home, eller om du er på andre destinasjoner - hvor appen vil tilby kun de aktuelle pakkene for landet du er i.

Andre kjekke funksjoner

  • Sjekke hvor mye data du har fått med til neste måned (Data Rollover).

  • Logge inn med flere abonnement

  • Legge til og fjerne tjenester

  • Bytte abonnement

Last ned appen her:

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Påskeleker med mobilen

Verdt å vite om nye Galaxy S9

Tryggere i påskefjellet med mobil

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!