Full oversikt med Mitt Telia

Det er rimelig å tro at de fleste ønsker å ha oversikt over mobilabonnementet sitt. Mitt Telia er en app som lar deg optimalisere og styre abonnementet ditt, og gjør at du blant annet får full kontroll på forbruk og kostnader. Ved å laste ned Mitt Telia-appen har du tilgang på enkle verktøy knyttet til ditt abonnement.

Tela har utviklet appen Mitt Telia for sine kunder. Appen er gratis og tilgjengelig for alle smarttelefoner, og for alle privat- og bedriftskunder med Telia Smart abonnement. Mange har allerede lastet ned appen, og den har ligget på topplistene i App Store i seks måneder.

Mitt Telia har fått gode tilbakemeldinger, og vi anbefaler deg som Telia-kunde å laste den ned for få maks utbytte av abonnementet ditt. Her får du en gjennomgang av appen og hvilke funksjoner den har.

Oversikt

I oversikten får du, ikke overraskende, fullstendig oversikt over data-, SMS- og taleforbruk. Her får du også opplyst alle fakturadetaljer og hvilke kostnader som er påløpt utover det som er inkludert i abonnementet ditt. I tillegg kan du kjøpe ekstra data for bruk i utlandet, få informasjon om abonnementet ditt og legge til tjenester.

Abonnement

Denne funksjonen gir deg full oversikt over familiens forbruk, fordi du kan legge til andre mobilabonnementer du ønsker å ha kontroll over. Dette er perfekt for foreldre som trenger å holde styr på barnas og ungdommens tastebruk, eller kjæresten som prøver å holde oversikt over mobilutgiftene og økonomien. Appen gjør det uansett enkelt å koble til flere brukere.

Nyheter

Under nyheter publiseres det informasjon og spennende artikler som er interessant for deg som kunde å vite. Hvis for eksempel nettsiden eller appen er nede på grunn av vedlikeholdsarbeid, eller det er nyheter om dekningsutbygging, teknologi eller apper så kan du lese om dette her.

Unike tilbud

Mitt Telia benytter din posisjon for å gi deg unike tilbud i en Telia-butikk som er i nærheten av der du befinner deg. Funksjonen er fortsatt under testing og utvikling, derfor er det kun noen som har tilgang til dette tilbudet og andre ikke.

Andre kjekke funksjoner

  • Kundeservice, du kan enkelt ta kontakt med kundeservice enten direkte eller lese Q&A (spørsmål og svar) og se veiledende filmer via Facebook, Twitter og YouTube.

  • Tilbakemelding, ved å gi tilbakemelding på Mitt Telia, kan appen videreutvikles basert på brukernes behov.

  • Nettbutikk, i appen kan du enkelt gå direkte inn i nettbutikken til Telia.

  • Telia-butikker, Mitt Telia kan vise vei til den nærmeste Telia-butikken der du er.

Last ned appen her:

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!