Fet sjekk til miljøbevisste barn

Telia tilbyr MobilPant. Det betyr at du kan levere inn dine gamle telefoner, og for hver telefon som leveres donerer Telia penger til Miljøagentene. Nå har Telia overlevert en sjekk på 500 000 til organisasjonen, som tilsvarer hele 50 000 pantede telefoner så langt i år.

Verdi av MobilPant

I mars lanserte NetCom (nå Telia) MobilPant som betyr at hvem som helst kan levere inn sine gamle mobiler i en Telia-butikk. For hver mobil som pantes går ti kroner til barnas miljøvernorganisasjon. Sjekken, på 500 000 kroner ble overrekket til de uvitende Miljøagentene den 3. desember. Miljøagentene var da på vei til Paris for å delta på klimakonferansen. Der skal seks miljøagenter fra Barnas klimapanel delta for å overrekke en rapport om barnas innspill og oppfordringer om hvordan vi kan arbeide for å løse klimakrisen. Pengebidraget til organisasjonen er blant annet med på å finansiere Paris-turen.

- Det er en stor glede å overrekke denne sjekken til Miljøagentene, forteller Telia-sjef, Hanne Løvstad. - Engasjement er alltid positivt, og det er veldig fint for oss å kunne bidra til at barn og unge engasjerer seg. Arbeid for miljøet blir bare viktigere og viktigere i tiden fremover, og MobilPant er et bidrag til både gjenbruk og resirkulering, sier hun videre.

Hva er MobilPant?

Telia er eneste mobiloperatør og faghandelkjede som har tillatelse av Politiet til å drive innsamling og videresalg av mobiltelefoner og nettbrett. Det gjør at folk har mulighet til å kvitte seg med gamle mobiltelefoner på en forsvarlig måte.

Husk at alle kan benytte seg av MobilPant, ikke bare Telias kunder. Du kan ta en verdivurdering av telefonen din her eller besøke din nærmeste Telia-butikk.

Pant din gamle mobil så tjener du penger, bidrar til et bedre miljø og gleder barna i Miljøagentene! Les mer om samarbeidet med Miljøagentene her.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!