Disse emojiene kan du forvente i 2016

I juni 2016 kommer den neste store emoji-lanseringen. Vi har tatt en sniktitt på hvilke emojis vi kan forvente oss.

Foto: emojipedia.org

Det er tegnsettingselskapet, The Unicom Consortium, som er ansvarlig for standardisering av emojis. Nå har de godkjent 74 emojiforslag som er klare for 2016. Apple og Google er i full gang med å velge ut emojier og sette dem ut i live. Om alle 74 lanseres i juni får vi vente og se, men dette er noen av forslagene:

Lonely Dancer ikke lonely lenger:

Nå er det ikke lenger girls night out på dansegulvet. Den kjente danserinnen får endelig en dansepartner. SALSA!

Foto: emojipedia.org

Prinsessen får sin prins

I eventyr får prinsessen alltid sin etterlengtede prins. Nå ender historien like godt i emoji-eventyret. Og de lever godt i alle sine dager!

Foto: emojipedia.org

Kvalm eller bare fyllesjuk?

Av erfaring har det tidvis vært savnet en kvalm emoji. Den eneste emojien som er nogen lunde passende når du vil tydeliggjøre din lidelse er emojien med munnbind. Et munnbind som holder igjen oppgulp illustrerer ikke sykdommen din særlig godt. Men vi kan håpe at denne lanseres i juni, så slipper vi det problemet noe mer.

Foto: emojipedia.org

Selfie og gravid dame

Andre eksempler på emojis i kategorien mennesker er "jeg-vet-ikke", selfie, nissemor og gravid dame. Kanskje det blir med en gravid emoji man forteller den store babynyheten nå?

Foto: emojipedia.org

Løgn avslørt

To nye lyve-emojis er smiley med Pinocchio-nese og hånda som krysser fingre, altså lyvekors. Kryssede fingre er vel i større grad brukt for å ønske noen lykke til, men her er forslagene i hvert fall.

Foto: emojipedia.org

Transport- og matnyheter

Det kommer også en del nyheter i matkategorien. For eksempel bacon, avokado, potet, kebab og salat. Når det gjelder transport kan vi forvente å se handlevogn, kano, scooter og sparkesykkel. Men er ikke sparkesykkel litt utdatert da? Vi sitter egentlig og lurer på; Hvor er Segway-emojien?

Sjekk ut resten av forslagene her

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!