Bedre fest med Spotify Party

Vi vet alle hvordan det blir; 1 minutt av en sang, 30 sekunder av en annen og total sjanger-krasj når alle skal være DJ på festen. Nå tar Spotify grep og hjelper deg med musikken.

Med party-funksjonen i Spotify, for både iOS og Android, får du nå enkelt tilgang til profesjonelt miksede fest-lister i alle sjangre. Den anerkjente DJ-en Diplo, som blant annet jobber med Skrillex, har mikset spillelister med alt fra eget originalmateriale til populære fest-låter. Med Spotify Party får du sømløse overganger mellom låtene og non-stop soundtrack til festen med noen få klikk.

Uansett hva slags fest du skal ha; et rolig sivilisert middagsselskap, hæla i taket og dans på bordene eller cocktailparty med jobben, kan du enkelt velge stemningen på musikken. Det er bare å justere stemningsregulatoren, og låtvalget vil endre seg for å gi stemningen du ønsker. I tillegg gjør den nye kø-funksjonen i Spotify det lettere å legge til, fjerne eller stokke om på låtene uten å avbryte spillelisten.

Foto: Spotify

- For å lage skikkelig fest må man ha riktig musikk. Greit nok at det er gøy å sette sammen spilleliste til festen, men det tar mye tid og innsats. Med Spotify Party har jeg gjort jobben så du slipper, sier Diplo.

Spotify har mange andre spennende funksjoner folk ikke kjenner til. Les disse ni tipsene for å få maks ut av abonnementet ditt.

Party on!

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Spotify Premium

Spotify Premium

99,- / mdKjøp

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!