Fri fart til alle i Telia-nettet

Fra 1. september fikk du med Telia-abonnement surfe med høyest mulig hastighet på vårt testvinnende nett. Fra 1.januar 2017 blir dette permanent!

Dette har vært et godt år for Telia og våre kunder. Satsningen mot å bygge det beste nettet har gitt resultatene vi har lenge jobbet for. I løpet av 2016 har Telia gått seirende ut av flere tester som gjelder dekning, hastighet og kvalitet. Dette ønsker vi å feire året rundt!

For å demonstrere hva nettet vårt kan gjøre, startet vi med å gi alle eksisterende og nye kunder fri fart kostnadsfritt ut hele 2016.

Nå blir dette permanent! Som første mobiloperatør i Norge velger Telia fra 01.01.2017 å gi tilgang til fri fart på surfing for alle kunder som er tilkoblet vårt mobilnett. Dette innebærer ubegrenset tilgang til opp- og nedlastingshastigheter for både privat- og bedriftskunder til enhver tid, hvor som helst i landet.

Dette betyr at du til enhver tid vil få høyest mulig hastighet på nedlastning som mobilnettet klarer å gi.

- Telia skal være en digital tilrettelegger i samfunnet, og vi tror ikke lenger det er riktig å differensiere på hastighet. Vi synes samtidig det er problematisk å fortelle at noen kunder kan få en bestemt hastighet mens andre får en annen når det egentlig er en rekke ulike faktorer som avgjør hvilken hastighet kunden til enhver tid får, sier Svein Henning Kirkeng, Chief Marketing Officer i Telia Norge.

Kunne du tenkt deg fri fart med Telia? Bytt til Telia i dag!

Hva betyr Fri Fart for deg?

Først og fremst: du sparer tid. Alt du skal laste ned og inn på din mobiltelefon, alt fra store filer til annet digitalt materiale som streaming av video og musikk vil nå gjennomføres på veldig kort tid. Det høres deilig ut, ikke sant? Nå slipper du å irritere deg over unødvendig venting, mens du sitter og glor på telefonen.

Har du mobilt bredbånd fra Telia? Ja, da får du også fri fart. Her kan du altså godte deg med vesentlig større nedlastningshastighet hjemme, på hytta eller hvor du måtte befinne deg med bredbåndet!

Fakta om Telia-nettet

  • Telia har 98 prosent befolkningsdekning på 3G/4G i Norge

  • Telias nett har det siste året vunnet flere tester, både kontinuerlige brukertester via apper på telefonen som Ookla (Q2/Q3 2016), og grundige deknings- og hastighetstester utført av media og fagpersoner. Mediehuset TEK kåret i mai 2016 Telias 4G-nett til Norges beste

Fri Fart betyr maksimal tilgjengelig hastighet og ytelse i mobilnettet, med forventet gjennomsnittlig fart på 100 Mbit/s ved normal bruk. Hastigheten kan variere i forhold til dekning og andre forhold.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Få fri fart med Telia

Få fri fart med Telia

Kjøp

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei