En ungdomsleir for fremtiden

Telia gir bort gratis opphold på den eksklusive sommerleiren Panorama Camp for unge mellom 12 og 18. Gjennom en uke (30. juli til 5. august) vektlegges positiv psykologi og mental trening kombinert med en lang rekke forskjellige og valgfrie workshops og aktiviteter som ungt entreprenørskap og koding.

Jente med langt hår i vannet

Tar den teknologiske virkeligheten til barn og unge på alvor

Telia er teknologioptimister og er positive til alt mobilteknologi kan bidra til i samfunnet. Men den nye medievirkeligheten er noe alle kjenner til, og få vet at det bare fra 2014 til 2016 var like stor teknologisk utvikling som de 70 årene før. En slik eksponentiell økning har mange konsekvenser, og en av de viktigste å fokusere på er at man som ung i dag vokser opp i en digital virkelighet som får større og større innvirkning på valgene en tar og mulighetene en har. Dette har en enorm effekt på både kropp, sinn og samfunn, og Panorama Camp er laget spesielt for disse problemstillingene.

En gjeng med glade ungdommer i sommerfjellet. Topper med snø i bakgrunnen.

En sommerleir designet på de unges premisser

Panorama Camp til for at tenåringer skal få en sommerleir som er morsom og sosial med et program som er på deres premisser og som tar deres nye utfordringer både på alvor og med lek. Det er 24 valgfrie aktiviteter å ta av slik at alle kan finne noe de er trygge på, og samtidig noe som er nytt og spennende, og spre de utover en hel uke på fjellet. Ved siden av daglige kurs fra YHM (Young Happy Minds) i positiv psykologi hvor en blant mye annet får gode og enkle tips og triks man kan bruke i hverdagen for å takle stress og utfordringer bedre, tilbyr Panorama Camp instruktører på internasjonalt toppnivå i en lang rekke workshops, kurs og aktiviteter.

Badeglade ungdommer i en foss

Instruktører på internasjonalt toppnivå

Klatring, yoga, dans, matlaging, longboard, ungt entreprenørskap, mindfulness og stand-up paddle boards er noen av de 24 forskjellige kursene og aktivitetene man kan velge mellom. Det er stor bredde og variasjon i programmet, men en ting de alle har til felles er at de blir introdusert og veiledet av instruktører som er spesialister og på toppnivå i sine felt. Mesterkokk Christoffer Haatuft, TENK - Tech Nettverket for Kvinner- gründer Isabelle Ringnes, og Alexander Medin, en internasjonalt anerkjent yogalærer og tidligere Norgesmester i boksing, er noen av instruktørene og kursholderne som er en del av Panorama Campens tilbud til deltakerne.

Jente gjør akrobatisk øvelse på ståbrett ute i en innsjø eller en elv. Andre i bakgrunnen sittende på brett.

Knytter vennskap over hele verden

Panorama Camp holdes på Nøsen Yoga Retreat Center på Hemsedal den 30. juli til 5. august og er en sommerleir for unge mellom 12 og 18. Og som en del av det å være en fremtidsrettet sommerleir har Panorama Camp åpnet for unge fra hele verden. Det kommer deltakere helt fra USA, Singapore, Syria og Skottland, noe som gjør oppholdet og erfaringene ytterligere unike og spesielle da man kan få bli kjent med og knytte vennskap med unge fra rundt om i verden.

Ungdommer som spiller volleyball.

Vinn plass på Panorama Camp denne sommeren

Telia ønsker nå å dele ut 5 stk plasser til en verdi av 6800,- stk, slik at våre kunder og venner kan få en opplevelse for livet på Panorama Camp! Gå inn på søknadssiden hos Panoramacamp.no, trykk på "annet" (under spørsmål 6) og skriv inn kodeord "TELIAKUNDE". Søknadsfrist er torsdag 6. juli og fem vinnere kontaktes direkte. Lykke til!

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei