Droner fikset kake til 4G-festen

Vi feirer Norges beste 4G-nett med dronekake. Se hvordan kaken ble til og resultatet.

Video: Telia

- Vi har vunnet samtlige dekningstester i Norge i år og dermed bevist at vi har det beste mobilnettet i landet. Nå nylig åpnet vi også for fri fart* i nettet vårt. Dette er positive nyheter som vi vil feire med våre kunder. Vi håper at våre eksiterende og nye kunder tar denne filmen godt imot, sier Ingvild Stubhaug Steg, Markedssjef i Telia.

Vil du vite mer om hva Fri Fart er? Les her!

Droner har vært en sentral del i det å vise frem vår dekning en god stund nå. Så hva er ikke bedre enn å la disse lage kaken til feiringen også?

Slik gikk det for seg da dronene skulle pynte kake for Telia. Video: Telia

Husk at mobilt bredbånds- og bedriftskunder får også fri fart. Prøv vår nye bredbåndskalkulator for å se om mobilt bredbånd passer best for deg!

MOBILBRUK PÅ HØYEST MULIG HASTIGHET

For å demonstrere hva Norges beste nett kan gjøre, vil alle eksisterende og nye kunder få fri fart kostnadsfritt ut hele 2016*. Dette betyr at du til enhver tid vil få høyest mulig hastighet på nedlastning som mobilnettet klarer å gi.

Les også: Derfor bør du bytte til Telia

HVA BETYR FRI FART FOR DEG?

Først og fremst: du sparer tid. Alt du skal laste ned og inn på din mobiltelefon, alt fra store filer til annet digitalt materiale som streaming av video og musikk vil nå gjennomføres på veldig kort tid. Det høres deilig ut, ikke sant? Nå slipper du å irritere deg over unødvendig venting, mens du sitter og glor på telefonen.

Kunne du tenkt deg fri fart ut året? Bytt til Telia i dag!

Fakta om Telia-nettet

  • Telia har 98 prosent befolkningsdekning på 3G/4G i Norge.

  • Telias nett har det siste året vunnet flere tester, både kontinuerlige brukertester via apper på telefonen som Ookla, og grundige deknings- og hastighetstester utført av media og fagpersoner. Mediehuset TEK kåret i mai 2016 Telias 4G-nett til Norges beste.

*Kampanjetilbudet Fri Fart er inkludert og har en varighet til 31.12.16. Fri Fart betyr maksimal tilgjengelig hastighet og ytelse i mobilnettet, med forventet gjennomsnittlig fart på 100 Mbit/s ved normal bruk. Hastigheten kan variere i forhold til dekning og andre forhold. Fra 1. januar 2017, vil hastigheten gå tilbake til normal grense for gjeldende abonnement.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Bli Telia-kunde i dag!

Bli Telia-kunde i dag!

Kjøp

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!