Verden første Marshall-mobil, Marshall London

Hils på Marshall London, en bråkete smarttelefon som også er musikalsk!

Bilde: Marshall

Rockelegenden

En dag i 1962 gikk The Who-gitarist Pete Townshend inn i Jim Marshalls musikkforretning i London og sa at han trengte en forsterker som spilte høyere. Mye høyere. Dette inspirerte butikkeieren til å lage forsterkere som spilte så høyt og flott at Jim tilegnet seg tittelen The Father of Loud. Marshall-forsterkerne har vært ikoniske i et halvt århundre, og musikkelskere verden over har et nært og kjært forhold til Marshall-navnet.

Bilde: Marshall

Marshall London - den først Marshall-mobilen

Derfor er det stor stas å kunne fortelle at verdens første Marshall-mobil er her! Og det Marshall har brydd seg aller mest om i utviklingen er selvsagt musikken. En dedikert M-knapp på toppen av telefonen åpner musikk-appene dine uten å påvirke resten av telefonens programmer. På siden finner du et gullfarget, trinnløst volumhjul som presist finner sweet spot'en for optimal musikknytelse.

De to jackutgangene gjør at du kan lytte sammen med en kompis, mens Bluetooth-overføringen er av en slik kvalitet at du også kan vise frem spillelister til musikksnobber som klør etter å fnyse av lydbilder. Gitarister kan koble elgitaren sin direkte i telefonen, og komponister kan lage musikk på telefonen. Marshall har til og med tatt seg bryet med å installere en mikrofon med studiokvalitet for lydopptak! I tillegg er telefonens høyttalere selvsagt såpass kraftige at Marshall London muligens er verdens mest bråkete telefon.

NetCom (nå Telia) tok London Marshall med seg til Øyafestivalen og fikk festivaldeltakere til å teste telefonen.

Film: Øyafestivalen tester Marshall London

Så er den smart

Marshall London har også det som skal til for å være en ordentlig smarttelefon. Operativsystemet er Android, og lagringskapasiteten er 16 Gigabyte. Kameraet tar bilder med en oppløsning på 8 megapiksler. Batteriet er utskiftbart. Musikken din er ukomprimert. Hvis du er opptatt av god musikk og et fantastisk lydbilde, er det verdt å merke seg at musikere også er svært begeistret for Marshall London.

NetCom (nå Telia) spurte In Flames og Fay Wildhagen om å prøve Marshall London, og her kan du se hvordan det gikk.

In Flames og Fay Wildhagen tester Marshall London

Marshall London er dessverre ikke lenger i salg, men se gjerne andre smarte mobiler i nettbutikken vår.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!