Tilbehørssjefen deler flere nyheter

Tilbehørssjef Vegar har vært på reise til verdens største messe for mobiltilbehør, og deler flere spennende nyheter om mobilt tilbehør som er nesten rett rundt hjørnet.

Luer med bluetooth

Smartwear og wearables

Er du ennå ikke klar for å kle på deg teknologien er det bare å stålsette seg, for nå kommer både smartwear og wearables for fullt. Det er et hav av ulike nyheter å velge og vrake mellom, og selv om en del av disse produktene ikke kommer på markedet her hjemme før om et par år er det helt tydelig at fremtiden banker på døra. Kan det for eksempel friste med en lue med innebygd bluetooth? I hvert fall praktisk på ekstra kalde norske vinterdager og du ikke vil fryse fingrene av deg ved å holde mobilen mot øret.   

Apple Watch tilbehør

Masse tilbehør til Apple Watch

Og når man snakker om wearables er definitivt ikke Apple Watch en forbigående trend.

Overalt på messen var det fullt av stander med tredjeparts-tilbehør til Apple Watch, og hvis interessen for den nyeste klokken i Hong Kong er en indikasjon på tilstandene vi kommer til å se i Norge er det bare å stille seg i kø nå. I tillegg kommer blant annet nye remmer i masse ulike farger og materialer, og ulike former for ladere til smartklokken.

¿ Det er helt tydelig at produsentene har skjønt at forbrukerne ønsker å sette sitt personlige preg på produkter som for eksempel Apple Watch, og det var blant annet et hav av ulike remmer man kan bytte med overalt på messen. Når man fysisk har på seg slike produkter er det jo fantastisk at man kan finne sin egen stil og uttrykke dette gjennom farger og materialer, sier Vegar.

Mobiltilbehør fra Lamborghini

Tilbehør med kjente merkenavn

Høres det fristende ut å kjøpe seg noe fra Lamborghini, Shelby eller Ducati, men er ikke klar for å punge ut for en fancy sportsbil eller motorsykkel? Da er du ikke alene. I følge Vegar var en av standene der flest mennesker stimet til den som solgte ulikt mobilt tilbehør smykket med merkenavn som dette. Stilrene headset og lydprodukter av høy kvalitet til en gunstig pris gjorde at det var mer å se på enn bilen (som kanskje var blikkfanget for de fleste).

En Lamborghini

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Apple Watch Sport

Apple Watch Sport

4390,-Kjøp

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!