Sony Xperia Z3+ tåler det meste

Sjansene er store for at du skal være i kontakt med vann eller sand i perioden fremover, og da er Sony Xperia Z3+ den perfekte telefonen.

Innta plassene - action

Sony Xperia Z3+ er intet mindre enn Sonys flaggskip blant actiontelefonene, og det merker du på alt fra byggekvalitet til hastighet. Mange har allerede lært seg å sette pris på tidligere modellers kvaliteter som at de er vann- og støvsikre, har et av markedets beste kameraer og en fantastisk skjerm. Z3+ topper dette.

Legger du til at telefonen har den siste og raskeste prosessoren og kobler seg på nett opptil 50 prosent raskere enn før, så bør den være på lista for alle som vurderer en telefon som tåler en trøkk.

Sonys beste mobilkamera

Sony har alltid vært gode på kameraer, og Z3+ gir deg mer enn 20 megapiksler å leke med. Det betyr for eksempel at du kan zoome uten at bildet blir uskarpt, og med fremragende auto er du sikret perfekt resultat hver gang. Kameraet har også ny teknologi som gjør det helt overlegent i vanskelig eller lite lys - perfekt for flotte solnedganger og lyse sommernetter.

Selfie-heaven

Lei av å se ut som om du kommer fra 1998 når du bruker frontkameraet til å ta selfie? Z3+ lar deg ta sylskarpe, fargerike bilder av deg og vennene dine, uansett om det regner, dere står under en foss eller hopper rundt på festival.

Snorklofon

Sony Xperia Z3+ er sertifisert til IP68, noe som betyr at den kan ligge på 1,5 meters dyp i 30 minutter - med andre ord er den perfekt for snorkling og andre aktiviteter over og under vann. Heng den rundt håndleddet i en snor, og knips eller film i vei.

Video i 4K

Aldri før har du kunnet filme med så skarpe bilder. Med et detaljnivå som er fire ganger bedre enn full HD, tåler filmer tatt opp med denne telefonen å bli vist på kino!

Bedre batterier

Det er ikke noe morsomt med fet telefon hvis du ikke har strøm. Det har Sony skjønt, og det forbedrede batteriet gir deg opptil to dagers brukstid, selv om du bruker telefonen til surfing, filming og alt mulig annet.

Sony Xperia Z3+ er ikke lenger i salg, men se gjerne nyere Sony-modeller i nettbutikken.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Slik lager du en låt

Oppdag musikken du har i deg

Bli testpilot på Huawei P20 Pro

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!