Julegavene for den spreke og late

Hvert år spås de store julegavetrendene. I år er aktivitetsmåler den kuleste julegaven man kan gi innen tek-gadgets. Det er vi i Telia enig i, men det er ikke alle som får motivasjon til å få fart på kroppen gjennom et aktivitetsarmbånd. Derfor har vi funnet frem de ultimate julegavene til både den spreke og late.

Fremgang på trening

FitBit er et kjent merke innen aktivitetsmåler. Aktivitetsmåleren skal motivere oss til mer fysisk aktivitet, gjennom å overvåke hverdagslig aktivitet, trening og helse. FitBit-armbåndet er tilkoblet en app som blant annet teller kalorier, evaluerer treningen og viser måloppnåelsene dine. Den gir god oversikt over prestasjoner og treningsform. Med FitBit kan det bli lettere å få fart på kroppen og holde seg aktiv. I tillegg har FitBit kommet med en digital smartvekt. Vekten måler kroppsvekt, men også BMI og kroppsfett. Dataene lagres sammen med informasjonen fra aktivitetsarmbåndet. I nettbutikken til Telia kan du få kjøpt en FitBit som passer ditt aktivitetsnivå best. Gå inn i nettbutikken her.

Apple Watch spås også som årets tek-julegave. Apple kaller smartklokken en trenings- og helseguru. Vi kan forstå hvorfor. I tillegg til å gi treningsmotivasjon, har Apple Watch et lekkert og mindre sporty design. Den er altså mer hverdagslig utseendemessig. Smartklokken har apper, høyttaler og mikrofon, samt flere nyttefunksjoner som skal gjøre hverdagen enda enklere. Vi skjønner derfor at mange har satt opp denne på ønskelisten. I Telias nettbutikk kan du få kjøpt flere Apple Watch-modeller.

Teknologi på hjul

For den som ønsker å få fart på seg uten den fysiske anstrengelsen, er ståhjuling et perfekt julegaveønske. En ståhjuling er et kjøretøy du står på med perfekt balanse. Ståhjulinger kan du få i mange varianter og prisklasser, alt fra Segway, Airwheel til Airboard, og får deg altså fremover uten at du må ofre en eneste kalori. Bedagelig og behagelig. Sjekk ut priser og varianter her.

Bilde: DJI Phantom i luften. Foto: Flickr, bruker Bambule (cc)

Unike bilder uten anstrengelse

Mange har fått med seg dronetrenden, og det er rimelig å anta at det kommer til å ligge et par av disse under nordmenns juletrær i år. Med en drone kan du ta film og bilder fra unike vinkler uten at du må ligge i ukurante posisjoner. De ulike dronene kan brukes til alt fra hobbybruk til profesjonelt bruk. NRKbeta har skrevet en artikkel om drone og bruk. Kanskje dronen gir deg motivasjon til å få dokumentert det som tidligere har vært en for stor anstrengelse?

Da håper vi du har fått litt inspirasjon til årets tek-julegaver! 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

1299,-Kjøp

Kjøp produktet her

Apple Watch Sport

Apple Watch Sport

4390,-Kjøp

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!