Hvilken Xperia X forsterker din X-faktor?

Nyheten Sony Xperia X kommer i fire ulike farger. Velg din favoritt.

Mobilen er for de aller fleste av oss blitt en følgesvenn vi har med oss til alle døgnets tider.  Den er blitt som en del av oss. Det er viktig at den er brukervennlig, men vel så viktig er det at den ser bra ut ¿ at den har en X-faktor.

Nyheten Sony Xperia X er designet slik at den passer som hånd i hanske til både hånden din, vanene dine og stilen din. Enten du liker en preppy, rocka, klassisk, sporty eller edgy stil, vil du finne en Sony Xperia X som matcher deg. Grafittsvart, hvit, lime gull eller rosa gull? Velg den fargen som matcher din personlige stil.

La deg inspirere av bildene under, og velg den mobilfargen som kler deg og din stil best.

Xperia X Black

Xperia X Lime Gold

Xperia X Rose Gold

Xperia X Silver

Fang øyeblikkene på kamera i sommer

Enten du skal på festival, hyttetur med venner eller en tur til sydligere strøk, er sommeren er full av store og små øyeblikk du gjerne vil forevige med bilder. Kameraet på Sony Xperia X gjør det mulig for deg å sikre deg de beste blinkskuddene på en best mulig måte.

Nyhet: Ta en titt på Xperia X i vår nettbutikk

Kameraet er raskere og smartere enn noensinne, med raskere responstid og enda mer intelligent fokus. Sonys nye prediktive hybride autofokus lar deg velge en person eller gjenstand som følges automatisk. Kameraet forutser den neste bevegelsen og fokuserer deretter. Motivet holder seg i fokus selv når det er i bevegelse, og selv de mest uforutsette øyeblikkene vises med skarp detaljrikhet

Og liker du å ta en selfie, vil kameraet hjelpe deg med å lykkes selv i dårlig belysning. Sonys velkjente sensorer for svakt lys gjør at frontkameraet tar skarpe bilder døgnet rundt.

Et design med X-faktor

At mobilen ser bra ut er et stort pluss når man bruker mye tid på den. Den sømløse metallbaksiden på Xperia X gir mobilen et lekkert utseende. De buede glasskantene på skjermen og den perfekte størrelsen på fem tommer, gjør at den er like god å holde i som den er vakker å se på. I tillegg er størrelsen perfekt for både baklomma og veska.

I nettbutikken vår har vi pr i dag Sony Xperia X kun i fargene Black (grafittsvart) og Rose Gold (Lime gull).

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Kjøp produktet her

<strong>Sony Xperia X</strong></br>Minste totalpris 12 mnd</br>med SMART Pluss

Sony Xperia X
Minste totalpris 12 mnd
med SMART Pluss

8 887,-Kjøp

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!