Slik blir juleshoppingen enkel

Tenk om du kunne slippe å gå ut i vinterkulda, og heller fikse julegavene hjemmefra? Her er våre tips til julegaver du gir digitalt.

Digitalt gavekort til den ubesluttsomme

Gavekort er en sikker vinner. Da kan mottakeren velge ut gave selv. På gavekorttorget.no er det samlet utallige butikker hvor du lager og kjøper personlige gavekort. Du kan velge å sende gavekortet digitalt eller i posten. Deres SuperGavekort gjør det mulig for gavemottakere å selv velge i hvilken butikk de ønsker å bruke gavekortet. Dette er et trygt tips når du for eksempel skal gi en gave til en ubesluttsom tenåring, som endrer ønsker raskere enn Kylie Jenner skifter hårfarge.

Invester i barnas fremtid

Finnes det noen unge som ikke har fått servert denne setningen: «Du må spare på BSU»? Her kommer et tips til de fortvilte foreldrene som prøver å få barna til å spare: Gi et bidrag til BSU! Det kan gjøres enkelt ved at du overfører penger til BSU-kontoen. Utfordringen blir at du må få kontonummeret uten å avsløre deg. Er du ikke velbevandret i nettbanken og vet hvordan du overfører, så snakk med banken din. Banken fikser alt!

Gi en e-bok

Fysiske bøker kommer forhåpentligvis alltid til å eksistere, men muligheten til å ha digitale bøker er ofte veldig praktisk. På reisefot og ferie er det godt å slippe å bære på hele Dan Brown-serien fordi du har ambisjoner om å lese om alle de gangene skurkene har vært ute etter Robert Langdon. Løsningen på problemet er selvsagt e-bok som du leser på mobil eller nettbrett. På ebok.no kan du kjøpe e-bøker og gi dem i gave til hvem som helst. Muligheten for å gi e-bøker til andre bør resten av bokhandlerne også tilby. Det er rett og slett genialt!

Hjalp dette på stressnivået? Vi håper det - og ønsker deg samtidig en avslappende jul!

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!