7 unnskyldninger for å skaffe deg Samsung Galaxy S7 Edge

Da Samsung lanserte sin nye flaggskip-telefon, Galaxy S7 Edge, holdt anmelderne på å eksplodere av glede. Superlativene satt løst og mobilen fikk raskt posisjon som referansen alle andre skal måles etter. Her ser du hvorfor.

Sist oppdatert: 13. juli 2017

Oppdatering juli 2017: Samsung har kommet med nyere modeller etter at denne artikkelen ble skrevet. Sjekk nettbutikken for vårt utvalg av Samsung-mobiler.

Siden mobilen inneholder det absolutt raffeste av teknologi er prisen selvfølgelig ikke den laveste. Men den er absolutt verdt pengene. Derfor kan det hende du trenger noen gode argumenter for å overbevise deg selv, eller kanskje en bedre halvdel, om hvorfor du trenger Samsung Galaxy S7 Edge.

7 gode grunner for hvorfor du trenger Samsung galaxy S7 Edge:

1. Utseende
Telefonen ser fantastisk ut! Med den unike kantskjermen er Samsung Galaxy S7 Edge rett og slett sexy. Denne har i tillegg fått enda bedre funksjonalitet. Nå kan du enkelt hente frem dine viktigste apper via kantskjermen.

2. Kamera
Optikk fra speilreflekskameraverden, lynrask autofokus og tar glimrende bilder også i dårlig lys. Viktig for å ta de beste festbildene! Med dette kameraet er du sikret den beste kvaliteten på bildene når du reiser, er i hyggelige familieselskap eller bare skal ta vare på og dele gode minner.

Foto: Samsung

3. Minne
Samsung Galaxy S7 Edge har fått større minnekort. Du kan pøse på med innhold på telefonen. Bilder, video og musikk er ikke noe problem. Telefonen støtter minnekort opptil 200 GB som gjør at du aldri mer vil få melding om at du har for lite plass.

4. Vanntett
Perfekt for småbarnsforeldre! Med IP68 sertifisering er telefonen både vann og støvsikker. Har du ikke alltid hatt lyst til å dusje med mobilen? Nå har du muligheten.

5. Batterikapasitet
Er større og bedre enn noen gang med 3600 mAh. Til sammenligning har nærmeste konkurrents toppmodell 2750mAh. I tillegg er telefonen satt sammen av strømgjerrige komponenter, som gjør forbruket ekstra lavt.

6. Tilbehør
Med Samsungs Gear VR-brille kan S7 ta deg med på alt fra berg-og-dalbane-turer til tøffe spillopplevelser i 3D. Hva med en trådløs ladestasjon? Til denne telefonen finnes det en mengde morsomt og nyttig tilbehør.

7. Game Launcher
For spillentusiasten er Samsung Galaxy S7 Edge perfekt. Telefonen leveres med Game Launcher, som organiserer dine nedlastede spill og lar deg spille i fred. Mens spillet er i gang demper Game Launcher alle innkommende varsler, og du kan enkelt justere spillinnstillingene for å spare strøm.

Foto: Samsung

 

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!