Det er vi som hjelper deg på Facebook

Lurer du hvem som svarer deg på Facebook? Her får du møte Telia sine dedikerte sosiale media-eksperter som hjelper deg hver dag. Les videre og du får i tillegg ukens kundeservicetips.

Blid gjeng på kundeservice sosiale medier

SoMe-teamet til Telia består i dag av 9 konsulenter som alle har flere års fartstid i Telia. Teamet har ansvaret for å besvare kundehenvendelser på Facebook, Twitter og Instagram. De gjør sitt ytterste for å hjelpe, og sitter klar hver dag mellom klokken 8-20 i ukedagene og 10-18 i helgene. De har varierte arbeidsdager og bidrar også på de andre digitale kanaler som chat via telia.no og e-post. Andelen kundehenvendelser har økt mye kun på to år, og teamet har vokst fra 4 til 9 konsulenter siden januar 2015. Kundeservice og bedriftens synlighet i digitale og sosiale medier, er absolutt en stor del av vår fremtid - og det er veldig moro! Teamet har også ett tett samarbeid med markedsavdelingen i Telia og de andre avdelingene på kundesenteret, som gjør at kundene får raskt svar på det de måtte lure på.

Fremover skal dere bli litt mer kjent med de 9 konsulentene på SoMe-teamet og her vil vi oppdatere og presentere en ny konsulent hver fredag. Nestemann ut er Camilla!

Camilla

Camilla

Camilla er 25 år, og har jobbet hos Telia siden mai 2013

Hvis du kunne reist hvor hen du ville i verden, uten å tenke på kostnader, hvor ville du reist?

- Ville reist til USA og kjørt Route 66. Sett og opplevd store deler av USA og avsluttet reisen i NY med shopping og champagne!

Favoritt TV-serie/film?

- Dexter uten tvil. Dexter og Debra Morgan er helt rå!

Hvordan vil du beskrive din musikksmak?

- Er som poteten. Liker litt av alt.

Hva gjør du på fritiden?

- Jeg trener en del, er sosial med venner, liker å gå på kino og spise ute. Men liker også rolige kvelder hjemme i sofaen med ei god bok og en kopp te.

Hva var din første mobiltelefon?

- Min første mobiltelefon var en Motorola. Vet ikke modellnavnet, men den hadde antenne! Hehe.

Ukens tips til kundene våre:

Se opp fra mobilen, si hei til en på gata, gi et smil og ikke en emoji ;)

Christine

Christine på Telia sitt sosiale media kundeservice-team.

Christine er 27 år, og har jobbet hos Telia siden april 2013

Hvis du kunne reist hvor hen du ville i verden, uten å tenke på kostnader, hvor ville du reist?

- Om du med dette håpte på et søtt og kort svar, tok du feil! Jeg ville egentlig lagt ut på en langreise til mange steder, over lengre tid, med noen få, nære venner. Jeg kunne tenkt å besøkt spennende kriker og kroker av Skottland, Wales, Island, Færøyene, Finland, og reist med den transsibirske jernbanen, sett både Japan, Alaska og Canada. Men når det er sagt, er det også masse småsteder i Norge jeg ennå ikke har sett, som jeg gjerne skulle besøkt! Sukk!

Favoritt TV-serie/film?

- Nå spør du vanskelig, syns jeg! Jeg blir ikke lei av Rocky Horror Picture Show eller Howl's Moving Castle. TV-serier er enda vanskeligere, men jeg vil dra frem Battlestar Galactica (2004) og Firefly. Og-så-dokumententarer-spesielt-om-seriemordere-og-slikt-jeg-mener-hva? Frak.

Hvordan vil du beskrive din musikksmak?

- Det går for det meste i en salig blanding av 60-70s rock og filmmusikk med innslag av moderne populærmusikk.

Hva gjør du på fritiden?

- Jeg ser film, tv-serier, henger med venner og spiller rollespill (tabletop RPG - sånt med penn, papir og rare terninger) 

Hva var din første mobiltelefon?

- Jeg husker faktisk ikke min aller første mobil. Tror kanskje det var en Motorola? Men min andre mobiltelefon, Nokia 3310, den glemmer jeg ikke! Åh, den hadde en spesiell plass i hjertet mitt! Med - hold your horses - gjennomsiktig deksel! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger den lå i biter på bakken - men det var bare å sette den sammen igjen og skru den på, og den funket som før!

Ukens tips til kundene våre:

Ikke lad telefonen mens du sover om natten! Ikke bare blir batteriet takknemlig, men Brannmann Sam blir også glad.

Caroline

Caroline på vårt fantastiske sosiale media-team på kundesenteret

Caroline er 29 år, og har jobbet hos Telia siden januar 2012. Foto: Telia

Hvis du kunne reist hvor hen du ville i verden, uten å tenke på kostnader, hvor ville du reist?

- Hawaii! Drømmereisen er øyhopping på Hawaii fullstappet med surfing, grotteutforskning og huladansing.

Favoritt TV-serie / film?

- Ingen slår «the dynamic duo» Rick og Daryl i The Walking Dead! Andre favoritter er Westworld, Taboo og The Leftovers (HBO-junkie). Når det kommer til film så er jeg stor fan av science fiction.

Hvordan vil du beskrive din musikksmak?

- Altetende! Hører på det aller meste, men når husvasken skal tas eller middagen lages så er det enten 70-/80-talls rock eller HipHop / RnB som spilles på maks volum.

Hva gjør du på fritiden?

- Det vanlige, egentlig. Er sosial med venner, trener styrke, går mye tur med hunden min «Nix» og ser maaaaaaaange TV-serier (litt for mange egentlig).

Hva var din første mobiltelefon?

- Tro det eller ei, det var faktisk en mørkegrønn Bosch-telefon med antenne. De prøvde seg på andre ting enn bare vaskemaskiner på 90-tallet tydeligvis. Husker jeg hadde YoungTalk med 30 gratis SMS per måned. Jeg trodde da at man kunne sende maks 30 SMS per måned. Gleden var stor da jeg etter 2-3 måneder oppdaget at det ikke var nødvendig å la være å sende SMS en dag dersom jeg hadde sendt 2 stk dagen før (flaut).

Ukens tips til kundene våre:

Ikke alle vet at Telias kundesenter har åpent 365 dager i året. Vi er her for å hjelpe kundene våre uansett om det er søndag eller 17. mai. Vi er tilgjengelige hver dag på telefon, chat og sosiale medier.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei