Få deg stabilt bredbånd på hytta

Enten hytta er tradisjonell eller topp moderne , så stiller Telia med mobilt internett. Skaff deg en mobil bredbåndsruter nå, så kan hele familien surfe og strømme seg gjennom påskedagene.

Mann og dame sitter sammen i sofa og ser på hennes mobiltelefon

Foto: Telia

Vi må nok bare erkjenne at tiden hvor hytteliv var å komme til en fryseboks med peis, utedo og gassbluss er over. Det er mulig vi savner det litt, men bare litt. Nå skal det være komfort og aller viktigst: dekning på mobilen eller nettbrettet. Telia har kjappe rutere som gjør at alle i familien kan surfe og strømme fritt med riktig datapakke.

Telia har kommet svært langt med et realt dekningsløft og bygger ut dekning for både tale og mobildata over hele landet. Sommeren 2016 innfridde vi myndighetenes krav om høyhastighets mobilt internett til 98 prosent av befolkningen, to og et halvt år før fristen. Vi fortsetter dekningsutbyggingen, og innen utgangen av 2017 vil alle eksisterende basestasjoner ha 4G. Skulle du derimot mot formodning ha hytta et sted hvor du ikke får mobil 4G-dekning så har vi landets beste garanti. Kjøper du en ruter og ikke blir fornøyd, kan du returnere varen innen 14 dager og få pengene tilbake.

Gode produkter som vil skape god stemning. Bestill mobilt bredbånd her

Hjemmeruter som kobles i strømkontakten

Du har mobildekning og strøm på hytta. Da er dette produktet for deg.

Huawei E5186s er blant markedets kraftigste routere for mobilt bredbånd. Foto: Telia

Huawei E5186s 4G router er blant de beste på markedet og kan bare overgås av et kablet bredbånd. Ruteren har medfølgende antenner som kan bedre 4G-dekningen, og ekstra god WiFi-teknologi slik at du får bedre rekkevidde og hastighet på nettverket ditt. Du får den i en av våre 64 Telia-butikker eller du kan bestille den på telia.no.

Miniruter på batteri

Hvis du ikke har strøm på hytta, men har mobildekning så kan en batteridrevet miniruter være et godt valg.

Huawei E5786s er en kraftig batteriruter som gir god dekning og fart. Foto: Telia

Huawei E5786s er den beste miniruteren. Svært fremtidsrettet og lett. Den kan gi hele 300 Mbit/s hastighet* om forholdene er gode, og har hele 10 timers batteritid. Dette produktet fungerer også som en ekstra batterienhet som du kan ta med på skituren eller i bakken.

Superenkel å installere

Begge de to ruterne over er veldig enkle å installere. Først og fremst må du ha et eget SIM-kort til enheten, som du får når du kjøper ruteren. Du setter inn SIM-kortet. Deretter slår du på ruteren, finner nettverket som normalt og kobler deg på. Så er det bare å surfe og strømme i vei. Steg for steg-instruksjoner finner du i Telias brukerveiledning.

Hvor mye data trenger du?

Telia har mange ulike tilbud til deg, avhengig av forbruket ditt. Tabellen under viser hvor mye data du trenger for ulike aktiviteter på hytta. Det kan være greit å regne litt i overkant fremfor underkant av forbruket. I hvert fall hvis du ønsker å bevare husfreden. Husk også å ta høyde for hvor mange dere er. NB! Tabellen gir oversikt over et gjennomsnittlig daglig forbruk i en hel måned. I april 2017 lanserer vi data roll over for mobilt bredbånd. Det betyr at du får med deg ubrukt data til måneden etter, og enda lenger om du vil. Kjøper du en ekstra datapakke gjelder det også for den.

Foto: Skjermdump Telia.no

Slik reduserer du forbruket av data

Det er stadig flere tilbydere av strømmetjenester (film og musikk) som tilbyr nedlasting på mobil eller nettbrett, såkalte offlinetjenester. Da kan du laste ned én gang, og høre/se spillelistene så mange ganger du vil uten å bruke data. Lager du offlinelister før du reiser på hytta er mye data spart. En annen funksjon som vil redusere forbruk av data på abonnementet ditt, er at du slår av automatiske tjenester. Du kan ha satt enheten din til å automatisk laste ned oppdateringer av apper. Du kan også ha satt enheten din til automatisk å laste opp i skyen (bilder, film og dokumenter). Dette trekker mye data når du har begrenset kapasitet. Husk å slå disse automatisere tjenestene av når du er på hytta.

Trygt kjøp. - Pengene tilbake-garanti 

Som nevnt har Telia kommet svært langt med et realt dekningsløft og bygger ut dekning for både tale og mobildata over hele landet. Kjøper du en ruter og ikke blir fornøyd, kan du returnere varen innen 14 dager og få pengene tilbake. Da leverer du den bare tilbake til butikken hvor du kjøpte ruteren.

Er ruteren kjøpt på telia.no eller via kundesenteret vårt, kan du kontakte kundeservice på telefon 815 60 000 eller på e-post support-nettbutikk@telia.no og få returlapp med sporingsnummer tilsendt. NB! Husk at ruteren må leveres tilbake i god stand. Alt av tilbehør og originalesken må være med.

Kjøp nå. Sjekk produkter og priser på Telia 4G-rutere

Mobilteknologi gjør fantastiske ting - som å gi deg dekning der du er!

*Hastigheten du vil oppleve avhenger blant annet av abonnementet ditt, dekningsforholdene, signalstyrke og avstanden til sender. Hvor mange som er koblet til basestasjonen, samt tid på døgnet vil også ha en innvirkning på hastigheten din.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Hva kan du om musikk?

FM-nettet slukkes og mobilen redder deg

Skal gjøre 1000 sauer smarte

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!