OpenSignal gir oversikt over din databruk

Befinner man seg på nye og ukjente steder, kan det være vanskelig å vite hvor man kan få best mobildekning. Dekning kan i noen situasjoner faktisk være en nødvendighet - andre ganger er det bare kjipt fordi man ikke får sendt en morsom in-the-moment-snap. OpenSignal er en app som gir deg dekningsoversikt der du befinner deg og finner ut hvor du enkelt kan koble deg på nærmeste Wi-Fi.

OpenSignal

OpenSignal tracker dekningen og gjør oversikten tilgjengelig i appen via et visuelt kart. Det er spesielt praktisk når du befinner deg på nye steder eller på fjellet. En annen nyttig funksjon er at appen sammenligner dekningen til alle nettleverandører, slik at du kan se om din eksisterende leverandør er den optimale for deg.

OpenSignal på mobil

I tillegg til å gi oversikt over dekningen, gjør også appen det mulig å teste hastigheten. Når du gjør dette, får du opp din egen statistikk og nettverksbruk. Ved å trykke på share, sender du inn din registrerte dekningsanalyse til OpenSignal. Analysen er basert på brukerne selv, og er derfor mer relevant og troverdig enn andre tester. 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!