Hjelp, jeg får ikke 4G!

Du har kanskje merket det? Alle snakker om hvor fett det er med 4G og hvordan de kan surfe og strømme med superfart. Men uansett hva du gjør, står det kun 3G i displayet. Farten du opplever når du surfer er treeeeeg. Gladnyhet! Det er ikke deg, det er mobilen din!

Din første tanke er kanskje at det er dårlig dekning der du er eller at det er noe galt med abonnementet ditt. Men det stemmer ofte ikke. I mange tilfeller er det nemlig ikke dekningen eller feil på SIM-kortet som gjør at du ikke kan nyte godt av superfart med 4G, men telefonen din.

Saken er nemlig at ikke alle mobiltelefoner har det som skal til for å utnytte 4G. Dette gjelder spesielt alle de som fortsatt i dag bruker en iPhone 4 og iPhone 5, altså gamle modeller som ikke støtter 4G-teknologien.

Telia har nå utført tidenes dekningsløft og gitt 9 av 10 nordmenn tilgang til 4G bredbånd, og da er det kjedelig å være en av de få som ikke får utnyttet hele mobilnettet på grunn av en gammel telefon. Målet er faktisk at hele 98 % av alle nordmenn skal kunne strømme, surfe og bruke mobilen med Telias superdekning - som tilsvarer bredbåndshastighet - allerede i 2016.

Løsning: Kjøp ny mobil

Klikk og sjekk hva din gamle mobil er verdt.

Det er heller ikke så dyrt som det høres ut, i alle fall ikke hvis du tegner et abonnement hos Telia samtidig. Da får du nemlig muligheten til å pante den gamle iPhonen din i nærmeste Telia-butikk. Med Mobilpant kjøper vi din gamle mobil når du kjøper en ny av oss! Mobilpant er vår nye returordning. Kvitt deg med din utdaterte eller ødelagte mobil. Det er både trygt og miljøvennlig.

Les også: Har du penger du ikke vet om?

Er det verdt det?

For å svare kort: Ja, det er det. Du vil få en helt annen opplevelse av nettjenester og surfing. Du vil for eksempel kunne se serier og tv-programmer fra et svaberg eller en båt, få gjengen til å danse med Spotify på stranden eller skype med vennene dine fra festival. Mulighetene du får med en ny mobil er med andre ord vesentlig større enn med en eldre modell.

Hva venter du på?

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei