7 serier du må få med deg i 2018

Pause fra sola? Sjekk vår oversikt over de mest populære seriene på HBO Nordic. Disse vil du ikke gå glipp av!

HBO Nordic Succession

Foto: HBO Nordic.

HBO satser på serier som aldri før. Produksjonene er mer påkostet, fortellingene er mer gjennomarbeidet og skuespillerprestasjonene er fremragende. Her finner du noen av de mest populære seriene akkurat nå, og noen spennende nyheter.

Psst! Er du Telia-kunde får du i sommer HBO Nordic 3 måneder uten ekstra kostnad, ved å inkludere HBO Nordic i abonnementet ditt.

1. The Handmaid's Tale

Andre sesong av denne serien kom i slutten av april. Serien er basert på Margaret Atwoods roman Tjenerinnens beretning, om Gilead, et dystopisk samfunn etter en ny amerikansk borgerkrig hvor kvinner blir tvunget til å være konkubiner for diktaturets kommandører. Vi følger Offred (Elisabeth Moss) som er tjenerinne hos den øverste kommandøren, og prøver å navigere mellom ledere, forstanderinner og tjenestefolk - hvor hvem som helst kan være en spion for Gilead. Se trailer for sesong 2

Offred i serien The Handmaid¿s Tale.

Foto: HBO Nordic.

2. Killing Eve

Killing Eve er en britisk produsert serie som hadde premiere i april. Vi møter Sandra Oh (kjent fra Grey's Anatomy) i rollen som Eve Polastri, en kontorarbeider for den britiske etterretningstjenesten. Hun drømmer om å bli spion, og gir seg i kast med å etterforske den psykopatiske, luksusgale leiemorderen Villanelle (Jodie Corner). De to kvinnene utvikler en gjensidig besettelse for hverandre og gir alt i en episk "katt- og mus-lek".Killing Eve

Foto: HBO Nordic.

I en av birollene finner vi også en overbevisende Kim Bodnia (blant annet kjent fra Broen) som den opportunistiske og uredde Konstantin.

3. Westworld

I den futuristiske eventyrparken kjent som Westworld gjør en gruppe androide "verter" opprør, stikk i strid med det nøye planlagte handlingsforløpet. Andre sesong hadde premiere 23. april, og byr på raskere tempo og enda mer mørke enn første sesong. Og det gjelder å følge godt med, for her er det utstrakt bruk av ulike tidslinjer og nyttig bakgrunnsinformasjon om både hvordan parken ble til, og hva Dolores (Evan Rachel Wood) og andre verter har opplevd tidligere.

Dolores i Westworld sesong 2

Foto: HBO Nordic.

Se trailer for Westworld sesong 2

4. Billions

Tredje sesong av dramaserien Billions handler om den mektige finanseliten i New York. Intriger og maktspill står helt sentralt når statsadvokat Chuck Rhoades og hedgefond-kongen Bobby «Axe» Axelrod prøver å sette hverandre ut av spill.

Serien har et solid skuespillerrepertoar, som Maggie Siff, Damian Lewis og Malin Åkerman. Se trailer på sesong 3 av Billions på YouTube.

Bilde fra Billions.

Foto: HBO Nordic.

5. Succession

Succession hadde premiere 4. juni, og er skapt av Jesse Armstrong, med Will Ferrel som medprodusent. Serien tar for seg temaer som makt, politikk og familie - sett gjennom øynene til Logan Roy (Brian Cox), en eldre, styrtrik mediemogul og hans voksne barn. Succession byr på humoristiske høydepunkter og et utall konflikter mellom karakterene i et persongalleri som i stor grad består av privilegerte egoister. Se trailer for Succession.

HBO Nordic Succession

Foto: HBO Nordic.

6. Pose

Vi befinner oss i New York i 1980-årene. Pose, skapt av Ryan Murphy, også kjent for Glee og Nip / Tuck, er en dansemusikal som utforsker kontrastene mellom flere segmenter i livet og samfunnet: Ballroom-kulturen, fremveksten av det overdådige Trump-universet, og bykjernens sosiale og litterære scene. Pose hadde premiere 4. juni. Sjekk Pose-traileren her.

HBO Nordic: Pose

Foto: HBO Nordic.

7. Cloak and dagger

De to tenåringene Tyrone Johnson (Cloak) og Tandy Bowen (Dagger) får superkrefter, og oppdager raskt at kreftene deres fungerer best når de er sammen. De utvikler følelser for hverandre og deres allerede kompliserte verden blir enda mer utfordrende.

Cloak and Dagger er basert på Marvel-serien av samme navn, og er skapt av Joe Pokaski. Serien har premiere 8. juni. Se trailer for Cloak and Dagger.

Cloak and Dagger

Foto: HBO Nordic.

Kampanje! I sommer kan du få HBO Nordic uten ekstra kostnad i 3 måneder.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

Vil du bli testpilot på OnePlus 6?

Stream tusenvis av bøker uten ekstra kostnad

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei