7 serier du må få med deg i 2018

Nytt år betyr nye premierer. Legg TV-planene nå med vår oversikt over de syv beste seriene på HBO Nordic. Disse vil du ikke gå glipp av i år.

Fra serien Gunpowder

Foto: HBO Nordic.

HBO satser på serier som aldri før. Produksjonene er mer påkostet, fortellingene er mer gjennomarbeidet og skuespillerprestasjonene er fremragende. HBO Nordic kommer med mange serienyheter i år, men her er de beste som har fått virkelig har fått gode anmeldelser.

Nyhet! Data Boost

Se serier selv om du ikke er hjemme. Med Data Boost kan du kjøpe ubegrenset data i én eller tre timer uten at det tar fra datakvoten din.

1. A.P. Bio

A.P. Bio er bare hysterisk. Den handler om filosofen Jack Griffin, som dessverre mistet muligheten til drømmejobben. Han må derimot ta til takke med jobb på high school som biologilærer. Bare dét er grobunn for misnøye og trøbbel for herr Griffin, men det skal bli verre. Spesielt når han velger å bruke elevene til å ta hevn på alle som har gjort ham noe galt i livet.

Serien er utviklet av «Saturday Night Live»-skaperne og har premiere 2.februar. Se trailer for A.P. Bio på YouTube.

Bilde fra serien A.P. Bio

Foto: HBO Nordic.

2. Billions

Tredje sesong av dramaserien Billions kommer i år, og handler om den mektige finanseliten i New York. Intriger og maktspill står helt sentralt når statsadvokat Chuck Rhoades og hedgefond-kongen Bobby «Axe» Axelrod prøver å sette hverandre ut av spill.

Serien har et solid skuespillerrepertoar, som Maggie Siff, Damian Lewis og Malin Åkerman, og har sesongpremiere 26. mars. Se trailer på sesong 3 av Billions på YouTube.

Bilde fra Billions.

Foto: HBO Nordic.

3. Britannia

Et nytt, okkult drama har premiere i 2018. Britannia finner sted i år 46 e.Kr, hvor vi introduseres for en verden der keltiske offerprester, kalt Druider og kriger-dronninger, hersker. Vi følger Kerra og hennes motvillige vei til makten. Hun må trosse uenighetene med erkerivalen, Dronning Antedia, når romerne kommer for å invadere Britannia.

Serien foregår i et univers langt fra vår egen, i dystre og svært mørke omgivelser. Britannia hadde premiere 19. anuar. Se den offisielle Britannia-traileren.

Bilde fra serien Britannia

Foto: HBO Nordic.

Psst! Er du Telia-kunde får du HBO Nordic én måned uten ekstra kostnad, ved å inkludere HBO Nordic i abonnementet ditt.

4. Gunpowder

Husker du filmen V for Vendetta? Den er basert på den sanne historien da Guy Fawkes prøvde å sprenge parlamentsbygningen i London i 1605. Gunpowder er en tredelt thriller basert på hendelsene som førte til nettopp Guy Fawkes Day. Det at Kit Harington spiller hovedrollen gjør den bare enda bedre. Han spiller nemlig rollen som Robert Catesby som var selve hjernen bak hele plottet, men som delvis har stått i skyggen av den mer kjente gjerningsmannen Guy Fawkes.

Dette er en serie med historiske hendelser og spenning som mange kommer til å få med seg. Den hadde premiere allerede 19. desember 2017. Se trailer for Gunpowder.

Kit Harrington i serien Gunpowder.

Foto: HBO Nordic.

5. Here and Now

Denne komiske serien handler om en multikulturell familie bestående av mor, far, deres biologiske barn og tre adopterte barn fra Somalia, Vietnam og Colombia. Båndene deres settes på prøve når ett av barna begynner å se ting de andre ikke gjør.

Serien er laget av skaperne bak Six Feet Under og True Blood. Dette festlige familiedramaet er tilgjengelig fra 12. februar. Se Here and Now-traileren her.

Bilde fra serien Here and Now.

Foto: HBO Nordic.

6. Mafia Only Kills in Summer

Denne spenningsserien er basert på filmen med samme navn og handler om en tilsynelatende normal familie bestående av mor, far og to barn. Familien prøver å håndtere utfordringene som kommer dere vei og ender i en blodig og voldsom mafia-krig.

Serien blir tilgjengelig i løpet av de tre første månedene av året. Se traileren her.

Bilde fra serien Mafia Only Kills in Summer.

Foto: HBO Nordic.

7. The Disappearance

Mystisk og hemmelighetsfullt drama utspiller seg i familien Sullivan når de står overfor skremmende hendelser. En skadet familie samles for å finne ut av hva som skjedde og hvilke hemmeligheter som har vært skjult for dem over lang tid. Spørsmålet er om sannheten enten samler dem eller splitter dem.

The Disappearance har premiere 1. februar. Se traileren for The Disappearance her.

Bilde fra serien The Disappearance.

Foto: HBO Nordic.

Få HBO Nordic uten ekstra kostnad i én måned.

Andre serier du bør få med deg er The Path, The Good Fight og femte sesong av Vikings. Det er bare å glede seg til serieåret 2018.  

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

Påskeleker med mobilen

Verdt å vite om nye Galaxy S9

Tryggere i påskefjellet med mobil

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei