5 grunner for å svitsje til Svitsj

Telia lanserer mobilbytteprogrammet Svitsj. Det gir deg flere fordeler når du vil ha ny mobil.

Hånd holder mobil hvor man på skjermen ser grafikk som gjelder nyheten Svitsj fra Telia

Svitsj er en helt ny tjeneste fra Telia som innebærer at du velger en mobil i den fysiske butikken eller nettbutikken, som du nedbetaler til en fast lav månedspris. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen med en gnistrende ny.

Og så er det enda flere grunner til at du bør velge Svitsj:

1. Betaler ingenting i dag

Kjøper du en ny mobil med Svitsj betaler du ingenting for mobilen i dag, men nedbetaler mobilen over 24 måneder. 

Månedsprisen på den nye mobilen avhenger av hvilken mobil du ønsker deg. I tillegg kommer månedsprisen på ditt valgfrie abonnement.

Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå en ny Svitsj-avtale!

2. Knuser du skjermen FÅR du ny

Med Svitsj får du automatisk skjermforsikring inkludert, som dekker skader på mobilskjermen, dette bidrar til ekstra trygghet for deg dersom du skal være så uheldig å knuse skjermen.

Ønsker du å sikre deg mot ytterligere mobilskader, kan du velge en ekstra tilleggsforsikring. Svitsj Plussforsikring dekker også tap, fuktighet og tyveri. Les mer om Svitsj-forsikringene.Hånd holder en mobil med knust skjerm

3. Ny mobil hvert år

En gang i året kan du velge ny mobil, hvis du vil. Altså, selv om du betaler en fast lav månedspris for mobilen over 24 måneder, kan du velge deg en ny mobil etter 12 måneder. Du bytter bare inn din gamle mobil og inngår en ny Svitsj-avtale på nye 24 måneder, og det resterende beløpet inntil 12 måneder slettes. Enkelt og greit. Husk at et bytte forutsetter at du har et Telia abonnement på byttetidspunktet.

Lurer du på hvilken mobil du skal velge neste gang, kan du sjekke ut vårt mobilutvalg i nettbutikken.

Mobil-stand hos Telia-butikk, hvor det er mye å velge i. Samsung Galaxy S8 i forgrunnen.

4. Du gjør noe godt

For hver mobil som byttes inn gjennom Svitsj, doneres en sum til en god sak. I 2017 vil dette være teknologiselskapet No Isolation, som utvikler roboter til langtidssyke barn. Roboten AV-1 er en stedfortreder for barn som på grunn av sykdom, ikke kan være fysisk tilstede i ulike situasjoner i hverdagen. Les mer om Telias samarbeid med No Isolation her. På denne måten bidrar du til å finansiere flere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge som trenger å komme ut av isolasjon. Vinn - vinn.

5. Valgfritt abonnement uten binding

Når du velger mobilen du ønsker deg, står du fritt til å velge et ønsket abonnement som passer best for deg, helt uten binding. Siden du velger et mobilabonnement uten binding kan du endre abonnementet når du vil. Ønsker du mer eller mindre mobildata i perioden kan du også enkelt endre dette.

Du kan når som helst si opp abonnementet, men du må ha et SMART-abonnement når du inngår en Svitsj-avtale og når du ønsker å bytte til ny mobil etter 12 måneder.

Telia butikkansatt holder en mobil i hånden og står ved plakat som gjelder nyheten Telia Svitsj

Vårt rimeligste SMART-abonnement for alle er SMART Mini for 249 kroner i måneden, mens abonnementet med den beste datapakken er SMART Total med hele 40 GB data. Les om våre ulike abonnement her

Sjekk ut alt om priser, avtalevilkår og forsikring på Svitsj her, og bytt mobil i dag.

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

KOMP lar deg snappe med besteforeldre

Hvordan blir kjendis-Norge hacket?

Slik blir nye Snapchat

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei