6 grunner til å svitsje til SVITSJ

Ønsker du å ha en av de nyeste mobilene på markedet, bør du velge SVITSJ! Da kan du få ny mobil hvert år - og akkurat nå får du vår beste forsikring inkludert i 6 måneder.

Hånd holder mobil hvor man på skjermen ser grafikk som gjelder nyheten Svitsj fra Telia

SVITSJ er et mobilprogram som lar deg velge en mobil som du betaler en fast månedspris for. Etter 12 måneder kan du bytte ut den gamle mobilen din med en ny. - Aldri mer treg mobil!

Og så er det enda flere grunner til at du bør velge SVITSJ:

1. Betal ingenting i dag

Kjøper du en ny mobil med SVITSJ betaler du ingenting for mobilen i dag, men betaler en fast månedspris over 24 måneder. 

Månedsprisen på den nye mobilen avhenger av hvilken mobil du ønsker deg. I tillegg kommer månedsprisen på ditt valgfrie abonnement.

Beholder du mobilen i 24 måneder er den din. Ønsker du ny mobil kan du inngå en ny SVITSJ-avtale!

2. Knuser du skjermen FÅR du ny

Med SVITSJ får du automatisk skjermforsikring inkludert, som dekker knust skjerm. Dette er en ekstra trygghet for deg om du skal være så uheldig å knuse skjermen. Vil du sikre deg mot ytterligere mobilskader, sjekk neste avsnitt!

Hånd holder en mobil med knust skjerm

3. NÅ: vår beste forsikring inkludert i 6 MÅNEDER

Kjøper du ny mobil med SVITSJ i sommer, får du Plussforsikring uten ekstra kostnad i 6 måneder. Bare husk å legge den til i nettbutikken. SVITSJ Plussforsikring dekker også knust mobil, fuktighet og tyveri. Les mer om SVITSJ-forsikringene.

Plussforsikringen vil koste 59,- pr måned etter at kampanjeperioden er over.

4. Ny mobil hvert år

En gang i året kan du velge ny mobil, hvis du vil. Altså, selv om du betaler en fast månedspris for mobilen over 24 måneder, kan du velge deg en ny mobil etter 12 måneder. Du bytter bare inn den gamle mobilen, og inngår en ny SVITSJ-avtale på nye 24 måneder, og det resterende beløpet inntil 12 måneder slettes. Enkelt og greit. Husk at et bytte forutsetter at du har et Telia abonnement på byttetidspunktet.

Lurer du på hvilken mobil du skal velge neste gang, kan du sjekke ut vårt mobilutvalg i nettbutikken.

Mobil-stand hos Telia-butikk, hvor det er mye å velge i. Samsung Galaxy S8 i forgrunnen.

5. Du gjør noe godt

For hver mobil som byttes inn gjennom SVITSJ, doneres en sum til en god sak. I år vil dette være teknologiselskapet No Isolation, som utvikler roboter til langtidssyke barn. Roboten AV-1 er en stedfortreder for barn som på grunn av sykdom, ikke kan være fysisk tilstede i ulike situasjoner i hverdagen. Les mer om Telias samarbeid med No Isolation her. På denne måten bidrar du til å finansiere flere roboter som vi kan gi bort til langtidssyke barn og unge som trenger å komme ut av isolasjon. Vinn - vinn.

6. Valgfritt abonnement uten binding

Når du velger mobilen du ønsker deg, står du fritt til å velge et abonnement som passer best for deg, helt uten binding. Dermed kan du endre abonnement etter behov når som helst.

Du kan når som helst si opp abonnementet, men du må ha et SMART-abonnement når du inngår en SVITSJ-avtale, og ved bytte til ny mobil etter 12 måneder.

Telia butikkansatt holder en mobil i hånden og står ved plakat som gjelder nyheten Telia Svitsj

Vårt rimeligste SMART-abonnement for alle er SMART Mini for 249 kroner i måneden, mens abonnementet med den beste datapakken er SMART Total med hele 40 GB data. Les om våre ulike abonnement her

Sjekk ut alt om priser, avtalevilkår og forsikring på SVITSJ her, og bytt mobil i dag.

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Ble du testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei