Vill Telia-film - men hvor i Norge?

Har du sett Telias reklamefilm med eventyrfotograf Eskil Digernes? Bildene har gjort ham til en ettertraktet fotograf og turguide, og mobilteknologi har vært avgjørende for hans suksess. Her får du tre tips fra Eskil, til fantastiske og ikke minst ubeskrivelige toppturer.

I Telia-filmen kan du se toppfotografen, Eskil Digernes, ved Vettisfossen i Årdal.

I Telia-filmen, som du kan se over, ser du eventyrfotograf og Instagram-kjendis Eskil Digernes der han trives best: I den ville, norske naturen, på kanten av stupet, ved Vettisfossen i Årdal. Ved å finne de mest halsbrekkende utkikkspunktene og laste opp bilder av urørt, rå natur til Instagram fikk Eskil Digernes raskt en fan-skare over hele verden.

Ved å dele motiver fra steder som ikke alle opplever, blir han inspirert til å fotografere. Med mobilteknologi, og god dekning fra Telias 4G-nett, kan Eskil ta et bilde, dele det på Instagram, og før bålet varmer kan en person på andre siden av jorda ha fått et unikt inntrykk av norsk natur. Kanskje kommer denne personen til å oppsøke akkurat det stedet Eskil tok bilde av?

Vill og vakker natur har lokket nesten 160.000 følgere til Instagramprofilen til Eskil Digernes. Bildene har gjort ham til en ettertraktet fotograf og turguide, og mobilteknologi har vært avgjørende for hans suksess. Med 4G-dekning fra Telia deler du enkelt egne opplevelser. La Eskils tips inspirere deg til å besøke steder du kan ta fantastiske bilder av selv. Her deler han sine topp tre topp-steder for topp-bilder.

SLOGEN

- Et mektig fjell som står stolt midt i Hjørundfjorden, etter min mening Norges vakreste fjord. Turen til denne sylskarpe tinden tar deg fra havnivå helt opptil 1.564 meter over havet. På toppen ser du tinder så langt øyet rekker, omringet av Vestlandets mest idylliske landskap. 


Slogen, foto: Eskil Digernes

DYRHAUGSTIND

- Med Jotunheimens mest dramatiske utsikt mot Norges villeste brelandskap er Dyrhaugstind på 2.174 meter en tur du aldri vil glemme. Jeg vil anbefale å kun gå denne turen ved helt skyfrie dager. Tindene i området er massive og et imponerende syn for øyet, men også svært sjenerte. De liker å dekke seg til med tykke nedbørskyer.


Dyrhaugstind, foto: Eskil Digernes

REINEBRINGEN

- Det finnes trolig ikke noe annet sted på kloden hvor de spisseste fjell stuper ned i det åpne hav, på samme måte som i Lofoten. Sammen med det rike og særs fotogene fiskekulturlandskapet med rorbuer og båter, må denne delen av Norge bare sees med egne øyne. Derfor gir denne beskjedne toppen på 448 meter så utrolig mye utsikt for kaloriene.


Reinebringen, foto: Eskil Digernes

«INSTANT ON INSTA»

Telia valgte Digernes i sin reklame for å gi et eksempel på hvordan mobilteknologi og mobile nettverk er med på å skape karrierer. Telia bygger ut sitt 4G-nett og har mål om 98 % dekning innen utgangen av 2016, som gjør at man stort sett kan publisere «instant on Insta» de fleste steder i landet.

Vil du bli like god til å ta naturbilder som Eskil, og skaffe deg flere følgere på Instagram, kan du få noen gode tips til hvordan her.

God tur!

 

DEL ARTIKKELEN MED DINE VENNER

Les også:

9 grunner til å velge Telia

7 serier du må få med deg i 2018

Vil du bli testpilot på OnePlus 6?

Nyheter fra Magasinet

Meld deg på og få nyheter om mobilteknologi rett i innboksen din før alle andre 1-2 ganger i måneden!