Chat med oss

Er du privatkunde kan du raskt og enkelt kontakte oss på vår live chat i åpningstiden. Vi sitter klare for å hjelpe kl 08-21 mandag til fredag, 09-17 lørdager og kl 10-15 søndager. Ved å benytte vår chat, samtykker du til at din samtale kan lagres i 24 måneder og brukes til kvalitetsforbedring.

Chatten er stengt.
Dersom du kontakter oss innenfor våre åpningstider, og likevel får melding om at chatten er stengt, prøv å skru av eventuell adblock-programvare eller liknende.

Start chat

 

Er du bedriftskunde? Ta kontakt her.

Ofte stilte spørsmål

Bestille nytt SIM-kort (med BankID)
  • For bestilling av nytt SIM-kort med BankID, gå inn på telia.no/bankid. For mer informasjon om BankID, kontakt din bank eller gå inn på www.bankid.no

  • Når du kjøper telefon eller nettbrett fra Telia vil du alltid få med riktig SIM-kort.

  • Ved kjøp av kun abonnement via vår nettside kan du velge Nano-SIM under bestillingen.

  • Har du allerede Telia-abonnement og telefon, men feil SIM-kort, kan du bestille nytt ved å ringe 05050, besøke en Telia-butikk eller kontakte oss på chat over.

PIN og PUK koder

Dersom du har opprettet en profil på Min Side kan du få informasjon om PUK-kode der. Hvis ikke, kan du kontakte oss på chat over for rask utlevering av koder.

Betaling og faktura

Har du spørsmål om betaling og faktura finner du informasjon i ofte stilte spørsmål om faktura.

Endring eller oppsigelse

Har du spørsmål om endring eller oppsigelse av ditt abonnement, kontakt kundesenteret på telefon 05050 eller vår chat over.

Ordre, kvittering og service

Ved spørsmål om ordrebekreftelse, kopi av kvittering, lagerstatus eller service/garanti ta kontakt med nettbutikk-support på tlf 815 60 000.

MMS-oppsett

De fleste telefoner leveres ferdigkonfigurert for bruk av MMS. Opplever du likevel feil kan du finne noen gode tips om MMS her.

 

Bruk vårt kontaktskjema

Vi svarer deg innen 1-3 dager, og behandler e-post fra kl 08-17 mandag til fredag. Helger og helligdager holder vi stengt.

Har du behov for raskt svar, ta gjerne kontakt på chatten over. Husk at du også får rask hjelp av oss på Twitter og på vår Facebook-side.

Privatkunde Bedriftskunde

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei