Følg vår dekningsutbygging

Telia har de høyeste hastighetene i Norge

Over 300 000 hastighetstester samlet inn via brukerappen Ookla Speedtest de seks siste månedene viser at det er Telia som har gitt nordmenn de høyeste snitthastighetene.
Les mer...

Full fart på countryfestivalen!

Telia vant nylig TEK.no sin uavhengige test av mobilnett i Norge, og akkurat i tide før helgens countryfestival i Skjåk, har Telia skrudd på 4G og 4G+ på basestasjonen som dekker festivalområdet. Vi er eneste operatør med 4G her.
Les mer...

Full 4G i Pasvikdalen

16. juni 2016 ble Telia første operatør med 4G i nærmest hele Pasvikdalen i Finnmark. Enkelte steder har gått fra å være et sort dekningshull på kartet til full 4G-fart.
Les mer...

98 prosent av befolkningen har høyhastighets mobilt internett fra Telia

To og et halvt år før tiden har Telia Norge innfridd myndighetenes krav om høyhastighets mobilt internett til 98 prosent av befolkningen. På drøye to år har vi doblet antall nordmenn som har tilgang til vårt 4G-nett og vunnet de fleste uavhengige mobilnett-tester.
Les mer...

Nye basestasjoner over store deler av landet

Den siste måneden er det satt i drift mange nye basestasjoner over store deler av landet. I tillegg er hele 54 eksisterende stasjoner modernisert med 4G og 4G+ de siste to ukene.
Les mer...

Les alle