data rollover
ta med
ubrukt data

Hva er Data Rollover?

Endelig er katta ute av den berømte sekken, og vi kan rope "Nyhet!". Med Data Rollover får du nemlig med deg ubrukt data fra mobilabonnementet ditt til neste måned, og enda lenger om du vil. Har du kjøpt en ekstra datapakke gjelder det hos oss også for den.

Data Rollover kommer i løpet av mars, og gjelder våre mobilabonnement, med unntak av SMART Barn og Kontroll. Og neida, du trenger ikke gjøre noe selv - vi fikser det automatisk for deg.

Illustrasjon for Data Rollover Illustrasjon Data Rollover

Verdt å vite

Nå trenger du ikke lenger å tenke på at inkludert data i mobilabonnementet ditt må brukes opp innen en viss tid - nå får du automatisk med deg ubrukt data over til neste periode.
  • Gjelder både inkludert data i mobilabonnementet og ekstra datapakker.

  • Data Rollover gjelder fra og med den datakvoten du får i løpet av mars måned. Det du ikke bruker opp, kan du ta med deg til april.

  • Spar opp data så lenge du vil - den eneste grensen er at du maksimalt kan spare så mye som du har inkludert i mobilabonnementet. Har du for eksempel 6 GB inkludert i mobilabonnementet, kan du maksimalt spare 6 GB i tillegg.

  • Har du en avtale med mer data enn det som følger ditt mobilabonnement, vil ikke dette øke sparegrensen din.

  • Gjelder våre mobilabonnement, foreløpig med unntak av SMART Barn og Kontroll. Gjelder ikke SMART Kontant.  

  • Per nå har vi ikke inkludert Mobilt Bredbånd, men det utelukker likevel ikke muligheten for at det kan komme en gang i fremtiden.

  • Både nye og eksisterende kunder får Data Rollover. Gjelder ikke bedriftskunder.

Neimen, er du ikke Telia-kunde, sier du? Ingen fare, det er bare å trykke på knappen her, vet du.

 

Velg mobilabonnement

 

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei