data rollover
ta med ubrukt data

Hva er data rollover?

Med Data Rollover får du med deg ubrukt data fra abonnementet ditt til neste måned, og enda lenger om du vil. Du kan følge med på oppspart datakvote i appen Mitt Telia og på Min Side

 

Illustrasjon for Data Rollover Illustrasjon Data Rollover

Verdt å vite

Nå trenger du ikke lenger å tenke på at inkludert data i abonnementet ditt må brukes opp innen en viss tid - nå får du automatisk med deg ubrukt data over til neste periode.
  • Gjelder data som er inkludert i abonnementet ditt. Det du ikke bruker opp, kan du ta med deg til neste måned.

  • Data Rollover gjelder både mobilabonnement og mobilt bredbånd. Gjelder ikke Mobilt Bredbånd Kontant.

  • Spar opp data så lenge du vil - den eneste grensen er at du maksimalt kan spare så mye som du har inkludert i mobilabonnementet. Har du for eksempel 6 GB inkludert i mobilabonnementet, kan du maksimalt spare 6 GB i tillegg.

  • Merk at ekstra datapakker varer i 30 dager, og at de ikke påvirker grensen for hvor mye data du kan spare.

  • Har du en avtale med mer data enn det som følger ditt mobilabonnement, vil ikke dette øke sparegrensen din.

  • Både nye og eksisterende kunder får Data Rollover. Gjelder ikke bedriftskunder.

Jeg har Telia fra før

Da får du Data Rollover automatisk. Sjekk gjerne Min side for å se hvor mye data du har i abonnementet ditt.
 

Gå til Min side

Ikke Telia-kunde?

Ingen fare - det er bare å velge et abonnement via knappen under, så får du også Data Rollover med Telia.
 

Velg abonnement

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei