Effektive møter med markedets beste videoløsning

Ulike lokasjoner og utilgjengelighet fører til mindre effektive prosesser og tapt arbeidstid. Med Mobil Konferanse kan du raskt samle møtedeltagerne til et møte, uansett avstand eller plattform.

Du kan kombinere datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner sømløst i samme løsning og realisere potensialet i organisasjonen på tvers av geografi og teknologi.

Siden alle deltakere har mulighet til å se hverandre, samhandle og dele presentasjoner kan effektiviteten i møtet forbedres vesentlig i forhold til en vanlig telefonkonferanse.

  • Enkelt oppsett for konferansesamtaler og videokonferanser
  • Tale, video og presentasjonsdeling i HD-kvalitet uavhengig av plattform
  • Økt tilgjengelighet for mer effektivt samarbeid
  • Reduserer tid på reise og reisekostnader

 

Mobiltelefon

Nettbrett

Datamaskin Konferanserom

 

Les mer om Mobil Konferanse

 

Samarbeid uten begrensninger

Mobil konferanse er en skybasert konferanseløsning som kan ha inntil åtte deltakere på videostrømming, 10 deltakere i videomøte og hele 50 i et telefonmøte.

Å reise kan være uproduktivt og dyrt. Med Mobil Konferanse kan du ha møte når og hvor du vil uavhengig av sted og teknologi. Det betyr at du kan bli med på videokonferanse fra hjemmekontoret, flyplassen eller toget. Du kan bruke Mobil Konferanse med venner, kunder og eksterne samarbeidspartnere også, det er nok at én av dere som snakker har tjenesten.

Mobil Konferanse er veldig enkelt i bruk, og det krever ingen investeringer å komme i gang. Det eneste du trenger er en enhet med kamera og mikrofon, som for eksempel smarttelefon, nettbrett, bærbar PC eller tredjeparts videoløsninger. Bruker du smarttelefon eller nettbrett fra Android eller Apple kommer du raskt i gang med Mobil Konferanse-appen. Har du en eksisterende tradisjonell konferanseløsning som Cisco, Tandberg, Polycom, LifeSize og Sony, kan du enkelt integrere Mobil Konferanse i denne.

Med Mobil Konferanse er det enkelt å invitere medarbeidere og kunder til konferanser. Løsningen fungerer som en vanlig videokonferanse: I tillegg til å se hverandre mens alle snakker sammen, kan dere vise applikasjoner, dokumenter og presentasjoner. Konferansen kan også streames som webcast til opptil 300 seere samtidig.


 

Spørsmål og svar om Mobil Konferanse

  • Hvilke enheter kan jeg bruke Mobil Konferanse på?

Du kan bruke alle datamaskiner med Windows XP eller nyere, Mac OS X 10.5 og nyere og Linux. Du kan også bruke iPhone, iPad og alle nettbrett og mobiltelefoner med Android i nyere utgaver.

  • Hva slags kvalitet kan jeg forvente på videosamtalen?

Løsningen optimaliserer kontinuerlig videokvaliteten slik alle deltakere sender og mottar best mulig kvalitet, helt opp til 1080p60. Det som avgjør kvaliteten er utstyret som benyttes (kameraer og prosessorkraft), samt nettverksforbindelsenes kapasitet og kvalitet. Kvalitet kan også tilpasses for å spare mobil datatrafikk.

  • Kan jeg integrere eksisterende videorom fra andre leverandører?

Ja, vi støtter systemer som følger standard SIP og H.323 H.264 AVC, dvs vanlige møteromssystemer fra blant annet Cisco, Tandberg, Polycom, LifeSize og Sony. Vi kan også bistå med løsninger om du ønsker å opprette et dedikert videorom.

  •  Støtter tjenesten også webcast?

Ja, tjenesten støtter live webcast med helt opp til 300 samtidige deltakere. Webcast kan også lagres og gjøre tilgjengelig fra deres hjemmeside.

  • Hva skiller Mobil Konferanse fra andre videokonferanseløsninger?

Mobil konferanse er en høykvalitets videokonferanse som kjøres på dedikerte servere og støtter mange samtidige videostrømmer, opptak av konferansen og presentasjonsdeling på tvers av ulike enheter. 

  • Trenger jeg installasjonshjelp eller ny hardware for å komme i gang?

Når tjenesten aktiveres på abonnementet så får brukeren en velkomstmail med informasjon for å komme i gang. Ingen ekstern support eller opplæring nødvendig. Brukerveiledning er tilgjengelig. Tjenesten er skybasert, og så lenge systemkravene er dekket trengs ingen ny maskinvare.

 

Les mer

Lukk

 

Vil du vite mer om løsningen?

Din epost adresse
Benytt dette skjemaet for kjøpshjelp og rådgivning.
Har du allerede tjenesten og trenger assistanse?
Ring oss på 05051 eller kontakt oss på epost