Telia Bedrift-abonnement

Tilleggsinformasjon

Telia Bedrift kan ikke kombineres med eldre prisplaner. Kontakt din forhandler eller kundeservice for å flytte bedriften over på ny prisplan.

Alle priser er oppgitt eks. mva. og gjelder i Norge og EU / EØS / Sveits. Prisene forutsetter en bindingsperiode på 24 mnd. Ved kjøp av abonnement uten bindingsperiode, økes månedsprisen med kr. 50,-.

Datakvote

Når 80% av datamengden er brukt opp vil du automatisk få et varsel på SMS. Du vil få et nytt varsel når du har brukt opp hele kvoten din, da vil det automatisk legges til en ny datapakke. For informasjon om når din nye fakturamåned starter, send KVOTE til 1989.

Abonnement Ekstra pakke Pris
Telia Bedrift XL 2 GB 69,-
Telia Bedrift Medium 1 GB 69,-
Telia Bedrift Small 0,5 GB 79,-


På ekstra datapakker får du SMS når ca 100 MB av volumet gjenstår, hvor vi informerer om hvor mange MB du har igjen, og at det vil bli fylt opp med ny kvote 100%. Ved oppbrukt kvote kommer ny SMS som informerer om at du har fått ny kvote, og prisen på denne. Makspris på data i Norge for en måned er kr 1500 (bortsett fra Basis som har makspris på kr 899).

Hastighet

Med Fri fart er estimert høyeste hastighet for nedlastning 220 Mbit/s og for opplasting 35 Mbit/s. De faktiske hastighetene avhenger av kapasitet og andre forhold. Les mer om hastighet og betydningen av det.

*Om fri bruk av ringeminutter og SMS:

Inntil 20.000 min, deretter kr 0,89 startpris og 0,49 per minutt / 20000 SMS, deretter kr 0,49.  Gjelder ikke MMS og spesialnummer. I EU, EØS og Sveits gjelder norske priser. For andre land, se prisliste i utland og til utland.  Egne priser gjelder for satellitt, og når du er ombord i ferge eller fly. Se satellitt-, ferge- og flypriser.

 

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei