Kostnadsdeling

Større frihet til de ansatte

Ønsker du å gi dine ansatte større frihet, og samtidig sikre selskapets retningslinjer for privat bruk av
mobiltelefon?

De aller fleste arbeidsgivere har en mobilordning som dekker kostnader for den ansatte. Men grensene mellom bruk på jobb og privat er i ferd med å viskes ut. I tillegg brukes mobilen til stadig flere tjenester, blant annet betaling for parkering, billetter, avstemninger og gaver til veldedige formål. Få ønsker å misbruke mobilordningen de får fra arbeidsgiveren sin, men de ønsker gjerne friheten til å bruke mobilens muligheter fullt ut i hverdagen. 

Som Telia-kunde løser du dette enkelt og greit i Min Bedrift. Tjenesten er 100 % integrert i Min Bedrift og krever minimalt med opplæring og administrasjon.

Logg inn og bestill

Les mer

Vil du bli Telia-kunde?

Som Telia-kunde kan du administrere abonnement og tjenester i Min Bedrift. En god og oversiktlig portal for deg som vil ha oversikt og fleksibilitet - og så får du selvsagt tilgang til et av verdens beste mobilnett

Bli Telia-kunde du også!

Kontakt meg

Kostnadsdeling rydder opp

Ansattes private vare- og tjenestekjøp på jobbmobilen stiger. Så hvordan kan bedriften holde oversikt? Kostnadsdeling løser alt dette automatisk.

Les mer

Telia i partnerskap med Norconsult

Et samarbeid med Norconsult

I partnerskap med Telia får du ikke bare hyllevare, men også mulighet til å utvikle løsninger i tråd med egne ønsker og behov. Det fikk Norconsult erfare.

Les mer

Var denne siden nyttig?
Ja
Nei